لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

دیده‌بان حقوق‌بشر: حمله اسرائیل به زندان اوین، جنایت جنگی بود

سازمان دیده‌بان حقوق بشر روز پنجشنبه اعلام کرد حمله هوایی رژیم صهیونیستی به زندان اوین ایران «آشکارا یک جنایت جنگی» بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 14
کد خبر: ۲۸۶۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رژیم صهیونیستی در جریان جنگ ۱۲ روزه با ایران، زندان اوین در تهران را هدف حملات خود قرار داد که در پی از آن شماری از شهروندان شهید و مجروح شدند. 

دیده‌بان حقوق بشر در این رابطه گفت که حمله «به شکلی غیرقانونی بی‌ضابطه» بوده و هیچ شواهدی از هشدار قبلی یا وجود اهداف نظامی در این زندان پیش از آن وجود ندارد.

«مایکل پیج» معاون بخش خاورمیانه این نهاد گفت که رژیم صهیونیستی جان زندانیان را هم به خطر انداختند.

ماه گذشته نیز سازمان عفو بین‌الملل با اعلام اینکه شواهد حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین نشان می‌دهد که حمله به زندان به عنوان هدفی غیرنظامی، «آگاهانه و عامدانه» انجام شده است، آن را «جنایتی جنگی» خواند و خواستار تحقیقات جنایی درباره این اقدام متجاوزانه و محاکمه مسئولان آن شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار