طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

شرط کره شمالی برای مذاکره با آمریکا

شرط کره شمالی برای مذاکره با آمریکا خبرگزاری رسمی کره شمالی امروز (جمعه) گزارش کرد این کشور تنها در صورتی مذاکرات با واشنگتن را از سر می‌گیرد که به عنوان یک قدرت اتمی دائمی به رسمیت شناخته شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 08
کد خبر: ۲۸۵۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ند پرایس» دیپلمات سابق آمریکا در یک نشست آنلاین به میزبانی موسسه مطالعات «کره-آمریکا» به اظهارات اخیر کیم یو جونگ خواهر کیم جونگ اون رهبر کره شمالی اشاره کرد و آن را تغییری قابل ملاحظه در موضع دیپلماتیک پیونگ یانگ دانست.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، اخیرا خواهر رهبر کره شمالی گفته بود مذاکرات فقط در صورتی اتفاق می‌افتد که آمریکا درخواست‌های خود برای خلع سلاح اتمی شبه جزیره کره را کنار بگذارد.

پرایس که پیش از این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بود خاطرنشان کرد کره شمالی زمانی در را برای خلع سلاح باز گذاشته بود، اما اکنون بر به رسمیت شناختن هسته‌ای به عنوان پیش‌شرط اصرار دارد.

او این سوال را مطرح کرد که آیا «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا چنین شرایطی را خواهد پذیرفت یا خیر، اما گفت تمرکز دولت واشنگتن بر «ظاهرسازی به جای محتوا» می‌تواند این امر را ممکن سازد.

معاون دستیار وزیر امور خارجه آمریکا در دفتر شرق آسیا در وزارت امور خارجه، نیز اظهارات خواهر رهبر کره شمالی را تایید کرد و گفت که واشنگتن از نزدیک تحولات را زیر نظر دارد.

در این میان، وزارت اتحاد مجدد دو کره واقع در سئول بار دیگر تاکید کرد که «کره جنوبی و ایالات متحده این موضع را دارند که برای گفت‌وگو با کره شمالی» برای صلح در شبه جزیره، آماده هستند.

اظهارات او در حالی مطرح می‌شود که واشنگتن در حال بررسی تعدیل وضعیت نظامی منطقه‌ای خود است و ترامپ متحدان را برای افزایش هزینه‌های دفاعی تحت فشار قرار می‌دهد./ایسنا

کلمات کلیدی: کره شمالی آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار