پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار!

مدیرعامل مترو تهران: ایستگاه تختی خط ۷ در اواخر مهرماه افتتاح می‌شود

مدیرعامل شرکت متروی تهران با بیان اینکه ورودی آهنگ در خط ۷ مترو به صورت کامل تکمیل شده است، گفت: سکوی ایستگاه تختی نیز تمام‌ شده و بخش‌های معماری در دست انجام است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 10
کد خبر: ۲۸۶۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، نعمت‌الله فرزان پور، مدیرعامل شرکت متروی تهران درباره ایستگاه‌های در دست احداث و تکمیلی ادامه خط ۷ گفت: توسعه ادامه خط ۷ از ورودی آهنگ تا ایستگاه تختی به طول ۳ کیلومتر در حال اتمام است؛ کلیه کارهای تجهیزاتی و ساخت تونل‌ها انجام شده است. ایستگاه تختی آماده تست گرم است و به زودی ورودی آهنگ نیز تکمیل خواهد شد.

وی ادامه داد: ورودی آهنگ به صورت کامل تکمیل شده و سکوی ایستگاه تختی نیز تمام شده و بخش‌های معماری در دست انجام است. بنابراین افتتاح ایستگاه تختی در اواخر مهرماه انجام می‌شود.

فرزان پور ادامه داد: ایستگاه تختی آخرین ایستگاه خط ۷ در جنوب شرقی تهران است. خط ۷ حدود ۲۷ کیلومتر با حدود ۲۵ ایستگاه است. تمام تجهیزات ایستگاه تختی که ۷۰ درصد پیشرفت داشته کامل داخلی سازی شده است؛ البته ناوگان هم در حال داخلی سازی است و امسال اولین قطار ساخت داخل وارد می‌شود. با راه اندازی قطارهای ملی ۱۰۰ درصد خطوط داخلی سازی می‌شود.

سعید بشیری معاون عمرانی فرمانداری تهران نیز با حضور در جمع خبرنگاران در خصوص ورود دادستانی به بحث نظارت سرویس‌های مدارس گفت: با توجه به جلسات منظمی که در شورای ترافیک فرمانداری برگزار شد، دادستانی تهران و دادگستری امسال در این موضوع همراه‌تر شدند به طوری که افرادی با مسئولیت خاص در دادستانی در این حوزه همکاری دارند تا هرگونه تخلف در حوزه سرویس مدارس را رصد، پایش و در صورت بروز تخلف جلوگیری و برخورد کنند.

وی با بیان اینکه تمام هدف فرمانداری این است که سرویس مدارس ایمن و سلامت برای دانش‌آموزان داشته باشیم، گفت: موضوع حمل و نقل دانش‌آموزان بر اساس آئین نامه دولت انجام می‌شود و بر اساس آن افرادی که صلاحیت این کار را دارند به‌کارگیری می‌شوند. امسال جلسات زودتر شروع شده و بر اساس پیگیری‌ها هماهنگی در مجموعه تاکسیرانی و آموزش پرورش انجام شده و افرادی که در این حوزه به کار گرفته می‌شوند، سلامت و ایمنی دانش آموزان را تضمین کنند.

بشیری عنوان کرد: همچنین جذب رانندگان و به‌کارگیری افراد طی سامانه‌ای که توسط وزارت کشور ایجاد شده «یعنی سپند» انجام می‌گیرد. پیگیر خواهیم شد با هرگونه موضوعی که خارج از روال قانونی است برخورد بشود تا شرایطی ایمن برای دانش آموزان فراهم بشود./مهر

کلمات کلیدی: مترو تهران
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار