وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

خشک شدن دو مخزن تالاب هورالعظیم به دلیل گرما و تأمین نشدن حق‌آبه

خشک شدن دو مخزن تالاب هورالعظیم به دلیل گرما و تأمین نشدن حق‌آبه رئیس اداره حفاظت محیط زیست هویزه از خشک شدن ۲ مخزن آبی تالاب هورالعظیم به دلیل گرما و تأمین نشدن حق‌آبه آن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 11
کد خبر: ۲۸۶۱۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس اداره حفاظت محیط زیست هویزه از خشک شدن دو مخزن هورالعظیم در بخش ایرانی به دلیل گرما و تامین نشدن حق‌آبه تالاب خبر داد.

محمد ساکی رئیس اداره حفاظت محیط زیست هویزه در استان خوزستان با اشاره به آخرین وضعیت آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم اظهار کرد: همچنان آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم و انتشار دود وجود دارد، اما محدودتر از روزهای گذشته است.
وی افزود: در حال حاضر، با توجه به اینکه خوزستان شرجی است و از سوی دیگر جهت وزش باد شرق به غرب است، دود ناشی از این آتش‌سوزی فعلا به سمت شهرهای خوزستان نمی‌آید.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست هویزه با اشاره به بحرانی‌تر شدن وضعیت آبگیری تالاب هورالعظیم در بخش ایرانی نیز گفت: میزان آب موجود در مخازن مخزن یک، ۲ و ۳ تقریبا خوب است، اما طبق تصویر ماهواره‌ای ۴ مردادماه میزان آبگیری مخزن شماره چهار ۲۳ درصد بود که در تصویر ۱۱ مرداد ـ یعنی بعد از یک هفته ـ این مخزن کاملا خشک شده است. مخزن شماره ۵ هم کاملا خشک است.

ساکی گفت: این مساله به دلیل وضعیت گرما و تبخیر آب است و باید هرچه سریع‌تر فکری برای رهاسازی آب از سد کرخه به سمت هورالعظیم شود. /همشهری

کلمات کلیدی: محیط زیست
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار