ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد

نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: نیرو‌هایی که قبل از خرداد ۱۴۰۳ حداقل یک سال تحصیلی با وزارت آموزش و پرورش همکاری داشته‌اند، مشمول به‌کارگیری خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 11
کد خبر: ۲۸۶۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالرضا فولادوند در برنامه تلویزیونی مثبت آموزش، ضمن تشریح اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های آتی این سازمان، از بازنگری اساسنامه نهضت سوادآموزی خبر داد.

وی با اشاره به اینکه در اساسنامه جدید، علاوه بر آموزش سواد پایه (خواندن، نوشتن و حساب)، مهارت‌های فردی و اجتماعی همچون سواد عاطفی، ارتباطی، مالی، رسانه‌ای، تربیتی، رایانه‌ای، سلامت و تحلیل نیز به مأموریت‌های سازمان افزوده شده است، افزود: این بازنگری با نظر کارشناسان و صاحب‌نظران انجام شده و در حال طی مراحل قانونی برای تصویب در هیئت دولت است.

فولادوند در پاسخ به پرسش‌های بینندگان درباره وضعیت آموزش‌دهندگان نهضت، توضیح داد: مطابق ماده ۸۸ برنامه هفتم توسعه، تنها نیرو‌هایی که پیش از اول خرداد ۱۴۰۳ حداقل یک سال تحصیلی با وزارت آموزش و پرورش همکاری داشته‌اند، مشمول به‌کارگیری خواهند شد.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی ادامه داد: فهرست حدود ۲۸ هزار نفر واجد شرایط به وزارت آموزش و پرورش ارسال شده و هماهنگی‌های لازم برای صدور دستورالعمل نهایی در حال انجام است.

وی همچنین به تداوم طرح‌های آموزشی در ندامتگاه‌ها و برای اتباع خارجی واجد مجوز اقامت اشاره کرد و از ایجاد حدود ۲۰۰۰ پایگاه سوادآموزی مدرسه‌محور در سراسر کشور خبر داد که می‌توانند تا سه کلاس را مدیریت کنند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، فولادوند تأکید کرد: سازمان نهضت سوادآموزی در کنار آموزش سواد پایه، مهارت‌های ضروری زندگی را نیز به جامعه هدف خود ارائه خواهد داد تا نقش مؤثرتری در ارتقای کیفیت زندگی شهروندان ایفا کند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار