عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟ رئیس قوه قضاییه: ان‌شاءالله خواب‌هایی که برای ایران دیده‌اند تعبیر نخواهد شد

عدم ظرفیت تامین نیرو در برخی از رشته‌های آموزش و پرورش / نحوه گزینش دانشجو معلمان برای استفاده از خوابگاه‌های متاهلی

رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهیدرجایی با بیان اینکه در برخی از رشته‌های آموزش و پرورش، این دانشگاه ظرفیت تامین نیرو و نیروسازی را ندارد گفت: در سال ۱۴۰۴ قرار است پذیرش این رشته‌ها در اولویت قرار گیرند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۷ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 22
کد خبر: ۲۷۴۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، علی پورکمالی انارکی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳، برنامه‌هایی در دانشکده‌ها و گروه‌های دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در راستای رفع نیاز‌های هنرستان‌های کشور انجام شده است گفت: با استفاده از ظرفیت‌های موجود در کشور و در دانشگاه ملی مهارت، توانستیم تعداد بیشتری نیرو برای آموزش و پرورش تأمین کنیم.

وی با بیان اینکه در بحث پژوهش، مشوق‌هایی گذاشته شده تا اساتید به سمت رفع نیاز‌های آموزش و پرورش قدم بردارند افزود: این امر باعث شد رقم درآمدی در سال ۱۴۰۲ از حدود ۴۵ میلیارد تومان به حدود ۱۲۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کند که همه اینها کار‌هایی بود که برای وزارت آموزش و پرورش انجام شد.

رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهیدرجایی ادامه داد: یک سری سامانه‌ها بر مبنای هوش مصنوعی و کار‌های تخصصی در حوزه کاری برای وزارت آموزش و پرورش انجام شد که سبب خیر و پیشرفت دو طرفه در امور بود.

پورکمالی با بیان اینکه در راستای مشوق‌ها، پایه‌های تشویقی و ارتقای مرتبه اساتید کار‌های خوبی انجام شده که اثرات آن در سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ به بعد خود را نشان می‌دهد گفت: اساتید بر اساس آیین نامه‌ها و تغییرات سال ۱۴۰۳ هدف گذاری و قدم‌هایی برای سال‌های آینده برمی‌دارند.

وی با بیان اینکه در برخی از رشته‌های آموزش و پرورش، این دانشگاه ظرفیت تامین نیرو و نیروسازی را ندارد افزود: در سال ۱۴۰۴ قرار است این رشته‌ها در اولویت قرار گیرند. همچنین پژوهش‌ها در راستای نیاز‌های آموزش و پرورش، کاربردی‌تر خواهند شد.

رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهیدرجایی با بیان اینکه مشکل خواب‌گاه این دانشگاه جدی است ادامه داد: کمیته‌ای با دستور وزیر آموزش و پرورش برگزار شده تا بحث تهاتر و جابجایی خوابگاه‌ها از جمله خوابگاه حافظ و خواب طرشت انجام شود.

پورکمالی با بیان اینکه این موضوع زمان بر است گفت: ساخت و تبدیل خوابگاه‌ها یکی دو سال به طول می‌انجامد ولی به هر حال اقدامات آن را شروع خواهیم کرد تا زودتر به نتیجه مطلوب برسد. همچنین در خصوص خوابگاه‌های متاهلی نیز باید گفت یک خوابگاه قدیمی دور از دانشگاه هست ولی منتظریم بودجه‌ای در قالب بودجه تملک برای ساخت و ساز دست ما را بگیرد تا بتوانیم حداقل ۱۰ واحد خوابگاه متاهلی را سامان دهیم ولی تا بودجه تملک محقق نشود، این کار امکان‌پذیر نیست.

وی با بیان اینکه از بودجه‌های دیگر نمی‌توان برای این موضوع تخصیص داد، درباره نحوه گزینش دانشجو معلمان برای استفاده از خوابگاه‌ها اظهار کرد: فرمی تهیه می‌شود که بر اساس آن امتیازاتی به دانشجو متاهلان در جهت استفاده از این خوابگاه‌ها اختصاص می‌یابد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر