قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

دعوا بر سر عکس ترامپ در سفارت آمریکا

دعوا بر سر عکس ترامپ در سفارت آمریکا رئیس جمهور آمریکا که زیر فشار روانی ناشی از استیضاح قرار گرفته در اظهار نظری کودکانه خطاب به سفیر پیشین این کشور در اوکراین گفت: او فرشته نیست، او حتی حاضر نشده عکس مرا بر دیوار سفارت نصب نماید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 23
کد خبر: ۲۸۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنگ و جدال ترامپ با کنگره بر سر پروسه استیضاح رئیس جمهور هر روز ابعاد جدیدی به خود می گیرد. رئیس جمهور آمریکا به دلیل مسئله اوکراین گیت تحت فشار شدید قرار گرفته تلاش نمود تا با متهم کردن سفیر پیشین این کشور در اوکراین (که هم اکنون به عنوان شاهد در جلسات استیضاح حضور می یابد) از میزان فشار رسانه ها بر خود بکاهد.


رئیس‌جمهوری آمریکا، روز گذشته -‌جمعه- به «ماری یووانوویچ»، سفیر پیشین این کشور در اوکراین، حمله کرد و گفت که او «فرسته نیست». ترامپ همچنین گفت که یووانوویچ به مدت یک سال حاضر نمی‌شد عکس او را در سفارت آمریکا در اوکراین نصب کند.

 

ترامپ در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی فاکس گفت: «این سفیر که همه می‌گویند عالی بوده، حتی حاضر نمی‌شده عکس مرا در سفارت آویزان کند. حاضر به این کار نبود!»

 

این در حالی است که یکی از اعضای تیم حقوقی یووانوویچ گفت که اعضای سفارت آمریکا در اوکراین «به محض ورود از واشنگتن به کی‌یف» تصاویر ترامپ و معاونش و همچنین وزیر خارجه را نصب کردند. سفارت آمریکا در کی‌یف هنوز به این اظهارات ترامپ واکنشی نشان نداده است.

 

ترامپ همچنین گفت که «چیزهای بدی» راجع به یووانوویچ شنیده و مدعی شد که «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهوری اوکراین نیز چندان از او خوشش نمی‌آمد.

 

وی گفت: «این زن فرشته نبود، خب؟ خیلی کارها کرده که من خوشم نیامده است!»

 

ترامپ ۲۰ می ۲۰۱۹ (مصادف با ۲۳ اردیبهشت‌ماه) "ماری یووانویچ"، سفیر سابق آمریکا در اوکراین را از این سمت برکنار کرد. در آن زمان گزارش شده بود یووانوویچ منصوب دولت قبلی آمریکا بوده و از دموکرات‌ها حمایت می کرده است.

 

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال ماه پیش گزارش داد ترامپ دستور اخراج او را بعد از آن صادر کرد که برخی از متعمدانش از جمله «رودی جولیانی» به او گفته‌اند که یووانوویچ وجهه او را در خارج از کشور تخریب می‌کند و مانع به ثمر رسیدن تلاش‌هایش برای مجاب کردن اوکراین به پیشبرد تحقیقات فساد از جو بایدن است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار