پرداخت پاداش پایان خدمت ۳۰ هزار بازنشسته آموزش و پرورش سرطان‌های گوارشی در مردان و سرطان سینه در زنان شایع‌تر است مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع تمدید شد واکنش اژه‌ای به تروریستی نامیدن سپاه توسط اروپا رادان: سلبریتی‌های ناسپاس عامل جنایت شدند اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور آلودگی هوای تهران رو به کاهش ممنوعیت سد معبر در تصادفات خسارتی سردار حسن پور: تمام دستگاه‌ها در مدیریت ترافیک سهم و مسئولیت دارند استفاده مستقیم از اینترنت ماهواره‌ای در آیفون ممکن می‌شود / همکاری اپل و اسپیس‌ایکس هواشناسی ایران1404/11/9؛بارش برف و باران در سراسر کشور وضعیت ترافیکی جاده‌های شمال چگونه است؟ مدت قطعی اینترنت مشترکان جبران و سرویس تمدید می‌شود دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد سازمان تعزیرات حکومتی: افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد

هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان راهبرد اصلی آموزش و پرورش

مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: هوش مصنوعی و توانمندسازی نیروی انسانی دو راهبرد اصلی اداره کل آموزش و پرورش در دوره جدید است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 12
کد خبر: ۲۸۶۳۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی اسدی شامگاه سه شنبه در جمع مدیران آموزش و پرورش شهرستان تربت جام با اشاره به هویت تاریخی و فرهنگی شهر‌های استان، به‌ویژه تربت‌جام، اظهار کرد: تمدن‌سازی و معرفی مفاخر، یکی از وظایف اصلی آموزش و پرورش است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان خراسان‌رضوی با بیان این‌که باید از عزت و اعتبار گذشتگان خود دفاع کنیم، افزود: باید بستری برای تربیت نسل جدید فراهم شود تا آنها با افتخارات خود آشنا شوند و از بیان آن واهمه‌ای نداشته باشند.

وی به تدوین و تصویب مانیفست هوش مصنوعی توسط اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: طی شش ماه گذشته، با دعوت از چهل نفر از متخصصان دارای دکترای هوش مصنوعی، برنامه‌ای جامع تهیه و به تهران ارسال شد. این برنامه عملیاتی پس از بررسی و تأیید، با تغییراتی جزئی به عنوان برنامه عمل هوش مصنوعی برای کل کشور ابلاغ شده است.

اسدی با اشاره به نقش استان خراسان در این حرکت تأکید کرد: ما در صدر کشور قرار داریم و نخبگان دانشگاه‌های فردوسی، فرهنگیان، آزاد و علوم پزشکی مشهد در تدوین این برنامه همکاری داشته‌اند. آینده در اختیار مدیرانی است که به ابزار هوش مصنوعی مسلط باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در ادامه به جزئیات این برنامه پرداخت و از مدیران خواست تا با جدیت در این مسیر گام بردارند.

وی گفت: کار شما تازه شروع می‌شود. مدرسان استانی و شهرستانی هوش مصنوعی شناسایی و تربیت شده‌اند تا از اول مهرماه، آموزش دبیران را آغاز کنند. این آموزش در دو مرحله شناختی و کاربردی خواهد بود.

اسدی با بیان این‌که مدل‌های سنتی تدریس دیگر کارآمد نیستند، افزود: امروز خانه، حیاط مدرسه و حتی سرویس مدرسه، محیط‌های یادگیری هستند. چینش کلاس‌ها باید تغییر کند و مشارکت‌محور شود تا دانش‌آموزان به جای گوش‌دادن منفعلانه، در فرایند یادگیری فعال باشند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان خراسان‌رضوی با تأکید بر توجه ویژه رئیس‌جمهور به آموزش و پرورش، آن را فرصتی تاریخی دانست و گفت: رئیس‌جمهور در کمتر از یک سال، چهل و چهار جلسه مستقیم با آموزش و پرورش داشته است. این فرصت را باید غنیمت شمرد و آموزش و پرورش را به صدر بیاوریم؛ زیرا توسعه ملی و همه‌جانبه، از آموزش و پرورش آغاز می‌شود./ مهر 

کلمات کلیدی: آموزش و پرورش
مطالب مرتبط
ارسال نظر