رئیس کمیسیون امنیت ملی: پاسخ ایران در برابر خطای محاسباتی دشمن کوبنده‌ خواهد بود دستگیری یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان هشدار عراقچی نسبت به پیامدهای قانون شکنی صهیونیست‌ها روسیه آماده ارائه سلاح هسته‌ای به ایران است لاریجانی امروز به پاکستان سفر می‌کند برخورد با قاچاق کالا از مبادی ورودی استان‌ها صورت گیرد پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست وزیر اطلاعات: دشمن تلاش می‌کند رهبری را هدف قرار دهد؛ گاهی با ترور و گاهی با هجمه‌های خصمانه‌ هواپیما‌های آب‌پاش ترکیه‌ای وارد ایران شدند جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای جنگ‌های احتمالی آماده هستیم پیام تبریک پزشکیان به عون: ایران همانند گذشته در کنار لبنان خواهد ماند برگزاری دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبر معظم انقلاب جزئیات تازه طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی / تعیین تکلیف نهایی نیرو‌های شرکتی وزیر اطلاعات: آمریکایی‌ها تلاش بسیاری برای چنگ و دندان نشان دادن به نظام مقدس ما می‌کنند پزشکیان حذف چهار صفر از پول ملی را ابلاغ کرد

تأکید عارف بر استفاده از بخش خصوصی در فرآیندهای امنیت سایبری

 معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی در فرآیندهای امنیت سایبری تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 13
کد خبر: ۲۸۶۳۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا به ریاست محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور، چارچوب تقسیم کار ملی و وظایف مشترک و اختیارات دستگاه‌ها برای همکاری در زمینه حمایت از توسعه علوم و فناوری افتا بررسی و تصمیم گیری شد.
عارف در این جلسه که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، دبیر شورای عالی فضای مجازی و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، با تاکید بر اهمیت جبران عقب افتادگی‌های کشور در زمینه علم و فناوری و نیل به اهداف سند چشم انداز 20 ساله در این زمینه تصریح کرد: نقشه راه فعالیت‌های ستاد توسعه علوم و فناوری افتا تهیه و یک ساختار علمی در دبیرخانه این ستاد هرچه سریعتر تشکیل شود.

معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: در ستاد توسعه علوم و فناوری افتا بناست تا در یک تقسیم کار ملی و هم افزایی تمامی بخش‌ها و دستگاه‌های مرتبط به یکدیگر کمک کنند تا ظرفیت‌های بالقوه کشور با وجود شرکت‌های دانش بنیان و جوانان نخبه و تحصیل کرده به منصه ظهور برسد.

همچنین در این جلسه درخصوص چارچوب تقسیم کار ملی و وظایف مشترک و اختیارات دستگاه‌ها برای همکاری در زمینه حمایت از توسعه علوم و فناوری افتا بررسی و تصمیم‌گیری شد و اعضای این جلسه نظرات، پیشنهادات و راهکارهای خود در خصوص ارتقای امنیت سایبری، نیازهای فناوری‌های کسور و مسائل کلان امنیت سایبری و بومی‌سازی این فناوری‌ها را مطرح کردند.

در ادامه بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی در فرآیندهای امنیت سایبری تاکید شد.

لازم به ذکر است، ستاد توسعه علوم و فناوری افتا بر اساس راهبرد سند توسعه علوم و فناوری افتا و تصویب هیئت وزیران به منظور افزایش مشارکت ذینفعان در توسعه به کارگیری فناوری افتا از طریق تعامل و همکاری کلیه دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی و همچنین به کارگیری تمام ظرفیت و توان کشور موظف است نسبت به تحقق اهداف سند افتا اقدام کند./تسنیم

کلمات کلیدی: محمدرضا عارف
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار