جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر

دستور عارف برای تأمین کالاهای اساسی/ تقدیر از هنرمندان در میدان

دستور عارف برای تأمین کالاهای اساسی/ تقدیر از هنرمندان در میدان معاون اول رئیس‌جمهور برای تأمین کالاهای اساسی دستور داد و از نقش‌آفرینی هنرمندان در حمایت از کشور تقدیر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 26
کد خبر: ۳۰۴۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از اقدام هنرمندانی که وارد میدان شده و پای کار کشور ایستاده‌اند، تقدیر کرد و از وزیر فرهنگ خواست تا در شرایط مناسب از این هنرمندان تقدیر شود.

وی اقدام این هنرمندان که از کشور خود در برابر دشمن حمایت کردند را مهم و ارزشمند دانست و بابت تولید آثار هنری از جمله موسیقی‌های تهیه شده در دفاع از کشور توسط هنرمندان و مداحانی به ویژه محسن چاووشی، رضا صادقی، محمود کریمی و حاج مهدی رسولی تقدیر ویژه کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین در تماس با سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی از اقدامات این وزارتخانه در مدیریت اقتصاد کشور در ایام جنگ و نوروز از جمله تسریع در  ترخیص و واردات کالاهای اساسی از گمرکات تقدیر و دستورات لازم در شرایط تداوم جنگ را صادر کرد.

وی همچنین در تماس با حسین فرهیدزاده، رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و محمدصادق مفتح، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بر لزوم کنترل قیمت اجناس بازار و تامین کالاهای اساسی تاکید و از اقداماتی که تاکنون در این زمینه انجام شده است، تقدیر کرد.

عارف در گفت‌و‌گوی تلفنی با مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و سیدجواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی گزارشی از اقدامات این دو سازمان دریافت کرد و دستورات لازم برای تداوم خدمت‌رسانی به مردم صادر کرد.

 عارف در این تماس‌ها ضمن تاکید بر همت دولت بر تداوم خدمت‌رسانی به مردم در شرایط جنگی، خاطرنشان کرد: مردم اطمینان و آرامش خاطر داشته باشند که همه اقدامات وزرا و اعضای هیات دولت در راستای تامین نیازهای آنان است و مسیر خدمت‌رسانی در هر شرایطی ادامه دارد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار