سرایا القدس مرکز فرماندهی اسرائیل در کرانه باختری را هدف قرار داد ماکرون: ۲ زندانی فرانسوی در ایران آزاد شدند تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره شمالی رهبر انصارالله یمن: ما به طور حتم به سمت رویارویی با اسرائیل پیش می‌رویم انفجار در مقر حشد شعبی در جنوب شرق بغداد یک شهید برجای گذاشت عراقچی: ایران آماده کمک‌رسانی فوری به زلزله‌زدگان افغانستان است دیک چنی در سن ۸۴ سالگی درگذشت انفجار در دادگاه عالی پاکستان؛ ۱۲ نفر زخمی شدند + ویدئو  گردان‌های القسام جسد یکی دیگر از نظامیان اسرائیل را پیدا کرد دیک چنی هم آرزوی براندازی در ایران را به گور برد واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی ارتش پاکستان: به آمریکا برای حمله به افغانستان مجوز نداده‌ایم السودانی: ائتلاف بین‌المللی سپتامبر ۲۰۲۶ از عراق خارج می‌شود ترامپ: خلبانان آمریکا ۲۲ سال برای حمله به ایران تمرین کردند عون: لبنان چاره‌ای جز مذاکره با دشمن ندارد

شیخ نعیم قاسم: ما با امام حسین عصر، امام خامنه‌ای هستیم

دبیر کل حزب الله لبنان با بیان اینکه پیروزی در ۳۳ روزه بازداندگی ۱۷ ساله برای لنبان ایجاد کرد، گفت: اسرائیل در این مدت از ترس مقاومت نتوانست اقدامی انجام دهد و باید به نقش بارز سید حسن نصرالله که این جنک را فرماندهی و رهبری کردند اشاره داشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 15
کد خبر: ۲۸۶۵۴۳
شیخ نعیم قاسم: ما با امام حسین عصر، امام خامنه‌ای هستیم

به گزارش راهبرد معاصر؛ «شیخ نعیم قاسم» در سخنرانی خود به‌مناسبت اربعین حسینی که بصورت ویدئو کنفرانس در جمع مردم جنوب لبنان برگزار شد، اظهار داشت: درود می فرستم به مردمی که در مسیر پیاده روی به سمت کربلا برای بزرگداشت اربعین حسینی در حرکت هستند.

وی گفت: دستور العمل‌های امام حسین علیه السلام در طول زمان کم رنگ نمی‌شود و هر زمان که ما این مهم را گرامی می‌داریم  و به فداکاری‌ها و جان‌بشخی‌های او را نگاه می‌کنیم به عظمت می‌رسیم.

دبیر کل حزب الله لبنان با اشاره به این که قیام امام حسین علیه السلام به گونه‌ای زمینه‌سازی برای قیام امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف گفت: ما به برکت قیام حسینی در خط ظهور امام زمان هستیم.

شیخ نعیم قاسم با بیان این‌که امام حسین علیه السلام شهادت را نه تنها بری احیای خود بلکه برای احیای امت اسلام برگزید و در این مسیر قیام کرد، اظهار داشت: آنطوری‌ که امام خمینی فرمودند، هر روز عاشورا و هر زمینی کربلا است و ما بر همین مبنا به تربیت حسینی خود و فرزندانمان می‌پردازیم.

وی افزود: موضع ما این است که با حسین زمان باشیم که در امام خمینی (ره) تبلور دشات و امروز در امام خامنه‌ای مدظله العالی، مسیری که سیدین مقاومت پی گرفتند و مسیری ضد یزید زمانه که به ظهور ختم خواهد شد.

دبیر کل حزب الله لبنان با بیان اینکه پیروزی در ۳۳ روزه بازداندگی ۱۷ ساله برای لنبان ایجاد کرد، گفت: اسرائیل در این مدت از ترس مقاومت نتوانست اقدامی انجام دهد و باید به نقش بارز سید حسن نصرالله که این جنک را فرماندهی و رهبری کردند اشاره داشت؛ مواضع ایشان و نقش و عملکرد در این پیروزی دیدیم.

شیخ نعیم قاسم افزود: مقاومت حاکمیت مستقل لبنان را حفظ کرد و از شهرک سازی در جنوب لبنان جلوگیری کرد و اجازه نداد اسرائیل قدرت خود را بازیابی کند، این‌ها دستاوردهای بزرگی هستند.

دبیرکل حزب‌الله لبنان: مقاومت بود که حاکمیت لبنان را حفظ کرد

مقاومت دستاوردهایی دارد که در طول زمان نمایان می‌شوند؛ این مقاومت بود که در سال ۲۰۰۰ خاک جنوب لبنان را آزاد کرد و در سال ۲۰۱۷ در نبرد جردها با حمایت ارتش لبنان، خاک شرق لبنان را آزاد ساخت.

مقاومت، زمینه‌ساز حفظ گزینه لبنان مستقل و دارای حاکمیت شد؛ نمی‌توان درباره استقلال و حاکمیت صحبت کرد بدون اشاره به مقاومت. این مقاومت، قدرت لبنان در مواجهه با چالش‌هاست و این دستاوردها مایه افتخار کشور است.

باید از کسانی که مقاومت نکردند پرسید: شما در برابر تجاوز، اشغال و استقلال کجا بودید؟ اما مقاومت، نور و روشنایی است؛ خورشیدی که بر همه می‌تابد. /دفاع‌پرس

مطالب مرتبط
ارسال نظر