ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم! پایگاه نظامی آمریکا در کویت هدف قرار گرفت نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد

تظاهرات خشونت‌بار در صربستان/ پلیس با خودروهای زرهی به سرکوب معترضان پرداخت

تظاهرات خشونت‌بار در صربستان/ پلیس با خودروهای زرهی به سرکوب معترضان پرداخت  در پی تداوم اعتراضات خشونت بار ضد دولتی در صربستان، تعداد زیادی از معترضان دستگیر و پلیس اقدامات سرکوبگرانه خود علیه تظاهرات کنندگان را تقویت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 19
کد خبر: ۲۸۶۸۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، نشریه دی سایت  از تشدید اعتراضات خشونت بار ضد دولتی در صربستان خبر داده و نوشت: معترضان ضد دولتی دوباره به دفاتر حزب مترقی (SNS) الکساندر ووچیچ ، رئیس جمهور این کشور حمله کردند.

در بلگراد، پایتخت این کشور معترضان به سمت دفتر مرکزی حزب دولتی مترقی سنگ و نارنجک‌های بی‌حس‌کننده پرتاب کردند و شیشه‌ها را شکستند. پلیس با خودروهای زرهی برای سرکوب این اعتراضات مستقر شد.

بنا به گزارش‌ها، پلیس ضد شورش معترضان را پراکنده کرد و با تعقیب آن ها با باتوم باعث فرار و وحشت‌زدگی تظاهرت کنندگان شد. به گفته مقامات، تعداد زیادی از معترضان دستگیر و چندین نفر زخمی شدند.

روز دوشنبه تظاهراتی نیز در شهرهای دیگری مانند نووی ساد و والیو برگزار شد.

این اعتراضات که از ماه نوامبر ادامه داشته است، عمدتاً مسالمت‌آمیز آغاز شد، اما در طول هفته گذشته تشدید و به خشونت و درگیری هایی منجر شد.
سازمان‌های حقوق بشری، پلیس صربستان را به استفاده از زور بیش از حد و دستگیری‌های خودسرانه علیه معترضان متهم کردند و اعلام کردند که برخی از باندهای طرفدار دولت به طور فعال توسط پلیس محافظت شده‌اند.

رئیس جمهور ووچیچ عصر روز گذشته از دفتر حزب خود که در جریان اعتراضات آسیب دیده بود بازدید کرد و اعلام کرد که شهروندان به زودی از این وحشت و شر رهایی خواهند یافت.

وی پیش از این هم روز یکشنبه بدون ارائه جزئیات، عواقب سختی را علیه تظاهرکنندگان اعلام کرده بود. ووچیچ همچنین ادعای خود را مبنی بر اینکه اعتراضات توسط غرب برای بی‌ثبات کردن صربستان سازماندهی شده است، تکرار کرد.

این جنبش اعتراضی با فرو ریختن سایبان ایستگاه قطار در نووی ساد در اول نوامبر 2024 که منجر به کشته شدن 16 نفر شد، آغاز شد. این ایستگاه تنها چند ماه قبل پس از سال‌ها بازسازی بازگشایی شده بود. این فاجعه نارضایتی از سوء مدیریت و فساد در ساختارهای دولتی را تشدید کرد.

 این اعتراضات اکنون فراتر از یک حادثه خاص گسترش یافته است. دانشجویان، به ویژه، خواستار پایان دادن به فساد و پاسخگویی سیاسی بیشتر هستند.

معترضان خواستار برکناری رئیس جمهور و سقوط دولت هستند./تسنیم

کلمات کلیدی: صربستان
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار