حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد

تیراندازی مقابل پارلمان صربستان/ ووچیچ: اقدام تروریستی بود

تیراندازی مقابل پارلمان صربستان/ ووچیچ: اقدام تروریستی بود در پی تیراندازی امروز (چهارشنبه) در مقابل ساختمان پارلمان صربستان، یک مرد به‌شدت مجروح شد. پلیس یک نفر را بازداشت کرده و رئیس‌جمهور این واقعه را «اقدام تروریستی» توصیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۴ - ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 22
کد خبر: ۲۹۲۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی تیراندازی مقابل ساختمان پارلمان صربستان در بلگراد، در نزدیکی چادری که توسط حامیان «الکساندر ووچیچ» رئیس‌جمهور این کشور برپا شده بود، یک مرد امروز به‌شدت مجروح شد.

به‌گزارش مقامات و رسانه‌های محلی، در این رابطه یک نفر بازداشت شد و پلیس صحنه را ایمن‌سازی کرد. ووچیچ که در حال سخنرانی در یک مراسم دولتی بود، اعلام کرد که به دلیل «یک اقدام تروریستی که همین الان مقابل ساختمان مجلس صربستان رخ داده» مجبور است جلسه را ترک کند.

تظاهرات گسترده خیابانی علیه ووچیچ به‌مدت یک سال در جریان بوده است. این اعتراضات پس از فروریختن سایبان یکی از ایستگاه‌های قطار در شهر نووی‌ساد در نوامبر گذشته آغاز شد، حادثه‌ای که ۱۶ کشته در پی داشت و بسیاری آن را نتیجه سهل‌انگاری و فساد حکومت می‌دانند.

تیراندازی چهارشنبه در پارکی میان پارلمان و دفتر ووچیچ رخ داد؛ جایی که حامیان او چادر‌هایی برپا کرده‌اند تا مانع نزدیک شدن معترضان به ساختمان‌ها شوند. در زمان وقوع حادثه هیچ تظاهراتی در حال برگزاری نبود.

مأموران مسلح امنیتی به سمت یکی از چادر‌ها نزدیک می‌شوند، در حالی که مردی لنگ‌لنگان از صحنه دور می‌شود. گزارش‌ها حاکی از آن است که چند تیراندازی انجام شده و سپس داخل یکی از چادر‌ها آتش‌سوزی رخ داده است.

هنوز هویت عامل این حمله مشخص نیست، اما یک پایگاه خبری با استناد به منابعی گزارش داد که یک مرد ۷۰ ساله به پای مردی ۵۷ ساله شلیک کرده و سپس به یک کپسول گاز در اردوگاه چادر‌ها تیراندازی کرده است.

وزیر بهداشت صربستان به خبرنگاران گفت که مرد مجروح جراحتی جدی دارد و باید به‌طور فوری تحت عمل جراحی قرار گیرد.

ویدیوی دیگری که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر و توسط رویترز تأیید شده، مردی را نشان می‌دهد که روی زمین دراز کشیده و دست‌هایش پشت سرش قرار دارد و مأموران پلیس او را احاطه کرده‌اند.

خبرنگار رویترز مشاهده کرده که خودرو‌های آتش‌نشانی و پلیس محل حادثه را محاصره کرده‌اند. پلیس محلی از اظهار نظر خودداری کرده، اما یکی از مأموران حاضر در صحنه گفته است: «دیگر خطری وجود ندارد.»

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار