ادعای ترامپ: ایرانی‌ها می‌خواهند دیدار کنند؛ آنها می‌خواهند به توافق برسند / آنها مذاکره‌کنندگان خوبی هستند احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد اکسیوس: مذاکرات اسرائیل و لبنان در رم مثمر و مثبت بوده / اجرای مناطق آزمایشی طی چند روز آینده آغاز خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار‌های مهیب در اربیل / منابع عراقی: مقر‌های گروه‌های تجزیه‌طلب ضدایرانی هدف حمله قرار گرفته ادعای ونس: ما برای تغییر نظام، نیرویی به ایران اعزام نخواهیم کرد ادعای جدید آمریکا درباره مسدود کردن دارایی‌های رمزارزی ایران / مبلغ آن چقدر است؟ خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید در ارتباط با ایران خبر داد دولت آمریکا سکه طلای یک دلاری با تصویر ترامپ ضرب کرد + عکس رسانه‌های اسرائیلی: نتانیاهو هفته آینده راهی واشنگتن می‌شود غریب آبادی: پیشنهاد یک مسیر جدید برای ورود و خروج شناور‌ها را به طرف عمانی ارائه کردیم ارتش کویت: یکی از شناور‌های نیروی دریایی ما هدف قرار گرفت/ ۴ نیرو‌ی مسلح مجروح شدند سنتکام: حملات جدیدی را علیه ایران آغاز کردیم / محاصره دریایی از ساعت ۴ بعدازظهر به وقت شرق آمریکا اجرایی خواهد شد ادعای آکسیوس: دستور ترامپ به نتانیاهو برای خروج نظامیان اسرائیل از سوریه و لبنان شد نتانیاهو ایران را تهدید کرد ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم!

ترامپ: اوکراین نباید با روسیه سرشاخ می‌شد/ زلنسکی باید منعطف‌تر باشد

ترامپ: اوکراین نباید با روسیه سرشاخ می‌شد/ زلنسکی باید منعطف‌تر باشد رئیس‌جمهور آمریکا بر لزوم انعطاف‌پذیری اوکراین در روند گفت‌و‌گو‌ها با روسیه تاکید کرد و گفت زلنسکی باید برای پایان جنگ امتیازاتی بدهد و در نهایت نوعی تضمین امنیتی دریافت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 19
کد خبر: ۲۸۶۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که نیازی به برقراری فوری آتش‌بس در جنگ اوکراین نمی‌بیند.

ترامپ روز سه‌شنبه و پس از گفت‌و‌گو‌های خود در کاخ سفید با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین و هفت تن از رهبران اروپایی، به فاکس‌نیوز گفت: «آتش‌بس می‌تواند به طرفین فرصت بازسازی بدهد، اما ممکن است از منظر راهبردی به زیان یکی از طرفین تمام شود.»

ترامپ افزود: «۲ طرف می‌توانند همزمان با ادامه جنگ بر روی توافق صلح کار کنند. من دوست دارم که درگیری‌ها متوقف شود و آرزو دارم آنها دست از جنگ بکشند، اما از نظر راهبردی این موضوع می‌تواند به ضرر یکی از طرفین باشد.»

او درباره این توافق احتمالی گفت: «اوکراینی‌ها (در این توافق) زندگی خود را بازمی‌یابند. آنها شاهد توقف مرگ‌ومیر مردمان خود خواهند بود و از سوی دیگر، قلمر بزرگی گیرشان می‌آید.» وی با تأکید بر لزوم

انعطاف‌پذیری کی‌یف در روند گفت‌و‌گو‌ها تصریح کرد که زلنسکی باید برای پایان جنگ امتیازاتی بدهد و در نهایت نوعی تضمین امنیتی دریافت خواهد کرد، اما این امنیت در قالب عضویت اوکراین در ناتو نخواهد بود.

ترامپ همچنین گفت که نیرو‌های روسیه در حال حاضر بر ۷۹ درصد از منطقه دونباس کنترل داشته و مالک آن هستند؛ امری که به گفته ترامپ برای شهروندان اوکراین معنادار است. او در این باره گفت: «بخش بزرگی از قلمرو (اوکراین) گرفته شده است. حالا درباره دونباس حرف می‌زنند، اما کنترل و مالکیت ۷۹ درصد از این منطقه در اختیار روسیه قرار دارد. اوکراینی‌ها می‌دانند این یعنی چه.»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین روسیه را «یک کشور قدرتمند نظامی» توصیف کرد و گفت: «چه خوشمان بیاید و چه نه، روسیه یک کشور نظامی قدرتمند است. روسیه بسیار بزرگتر (از اوکراین) است و این جنگ هرگز نباید آغاز می‌شد. نباید با کشوری که اندازه‌اش ۱۰ برابر شماست سرشاخ شوید!»

ترامپ با بیان اینکه «نه شبه‌جزیره کریمه به اوکراین بازمی‌گردد و نه کی‌یف عضو ناتو خواهد شد»، تأکید کرد که اوکراین از ابتدا هم نباید به دنبال عضویت در این ائتلاف می‌رفت.

او همچنین ابراز امیدواری کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در مسیر مذاکرات «رفتار مناسبی» داشته باشد و افزود: «اگر این‌گونه نباشد، اوضاع دشوار خواهد شد.» ترامپ در عین حال گفت که تصور می‌کند زلنسکی و پوتین در حال حاضر «به شکلی خوب» پیش می‌روند.

رئیس‌جمهور آمریکا با طرح این احتمال که شاید پوتین اساساً تمایلی به توافق نداشته باشد، اظهار داشت که مقاصد او در هفته‌های آینده روشن‌تر خواهد شد.

ترامپ همچنین تأکید کرد که نیرو‌های آمریکایی به هیچ وجه وارد اوکراین نخواهند شد. این در حالی است که به گفته او، برخی کشور‌های اروپایی – از جمله انگلیس، فرانسه و آلمان –تمایل دارند نیرو‌های خود را اوکراین مستقر کنند.

وی در بخش دیگری از اظهارت خود با رسانه آمریکایی، اوکراین را «منطقه‌ای حائل میان روسیه و اروپا» توصیف کرد و گفت که همواره خواهان روابطی گرم با پوتین بوده است.

او در عین حال افزود که قصد ندارد در نخستین دیدار احتمالی میان زلنسکی و پوتین حاضر شود، زیرا می‌خواهد این دیدار در قالب یک نشست دوجانبه برگزار گردد.

با این حال، وی افزود: «با پوتین تماس گرفتم. قصد داریم دیداری میان پوتین و زلنسکی ترتیب دهیم. باید ببینیم چه می‌شود. اگر این دیدار خوب پیش رفت، من هم در یک نشست سه‌جانبه شرکت می‌کنم و کار را تمام می‌کنیم.»/ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار