نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم

جزئیات سفر مقامات آژانس به واشنگتن با موضوع غنی‌ سازی ایران

جزئیات سفر مقامات آژانس به واشنگتن با موضوع غنی‌ سازی ایران بلومبرگ گزارش داد که مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هفته آینده برای رایزنی با آمریکا درباره عدم ازسرگیری نظارت‌ها در ایران به واشنگتن سفر خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 21
کد خبر: ۲۸۷۱۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سه دیپلمات آگاه به این رسانه گفتند که این سفر پس از آن برنامه‌ریزی شده است که ماسیمو آپارو بازرس ارشد رافائل گروسی، مدیرکل آژانس، در تلاش اخیر خود برای جلب رضایت ایران برای از سرگیری نظارت پس از جنگ 12 روزه شکست خورد.

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، در مصاحبه‌ای که روز چهارشنبه منتشر شد، به ایرنا گفت: ما به نقطه قطع همکاری با آژانس نرسیده‌ایم، اما همکاری‌های آینده قطعاً شبیه گذشته نخواهد بود.

ایران بارها بر صلح آمیز بودن برنامه هسته‌ای خود تاکید کرده و بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و جوامع اطلاعاتی آمریکا نیز، عدم وجود برنامه تسلیحاتی در ایران را از بیش از دو دهه پیش تایید کردند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی کسری بودجه فزاینده‌ای دارد و با بی‌میلی کشورها برای داوطلب شدن حمایت‌های جدید مواجه است، که نشان می‌دهد ماموریت نظارتی در ایران می‌تواند به زودی با مشکلات مالی مواجه شود.

یک دیپلمات گفت: کشورهای عضو شروع به طرح این سوال کرده‌اند که 23 میلیون دلاری که گروسی برای ایران می‌خواهد در صورت عدم نظارت، کجا خواهد رفت./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha