سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

قرصی که در آینده ۱۰ میلیون نفر را می‌کشد!

زمانی که افراد به صورت مکرر و نابجا از آنتی‌بیوتیک‌ها استفاده می‌کنند، عامل افزایش مقاومت در باکتری‌ها بیشتر و منجر به مرگشان می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 24
کد خبر: ۲۸۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مریم سیستانی متخصص داخلی مصرف برخی دارو‌ها متاسفانه در جامعه امروزی به دلیل مشورت‌های اشتباه برخی افراد با دوستان و اطرافیان افزایش پیدا کرده است، دارو‌های چرک خشک کن که می‌تواند در آینده‌ای نه چندان دور مضر و خاطرآفرین باشد.

او افزود: افراد باید از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک خودداری کنند، زیرا مصرف آن در مدت طولانی می‌تواند آسیب‌های زیادی به فرد وارد کند، مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها باید با احتیاط و بتواند تا پایان عمر اثربخش باشد.

زمانی که افراد به صورت مکرر و نابجا از آنتی‌بیوتیک استفاده می‌کنند، این اقدام باعث افزایش مقاومت در باکتری‌ها می‌شود که یکی از بزرگترین عوامل تهدیدکننده سلامت در جهان است. آنتی‌بیوتیک‌های باقی مانده در منزل را به هیچ عنوان در اختیار سایر اعضای خانواده قرار ندهید و برای مصرف آنها حتماً با یک پزشک مشورت کنید، زیرا آنتی‌بیوتیک‌ها قادر به درمان همه عفونت‌ها نیستند، آنتی‌بیوتیک‌ها هیچ وقت قادر به درمان سرماخوردگی، سردرد، آنفولانزا نیستند، در واقع استفاده صحیح از آنتی‌بیوتیک‌ها یک مسئولیت همگانی است.

 

سیستانی در ادامه بیان کرد: آلودگی و ابتلا به عوامل بیماری‌زای مقاوم در برابر آنتی‌بیوتیک منجر به بستری شدن طولانی مدت در بیمارستان‌ها و هزینه‌های هنگفت درمان و در برخی موارد مرگ فرد مصرف‌کننده می‌شود.

 

این متخصص داخلی در پایان توصیه کرد: اگر واکسن سالیانه آنفولانزا استفاده شود، طی سال هیچ گاه به سمت آنتی‌بیوتیک‌ها نمی‌روید و سالم‌تر به زندگی خود ادامه می‌دهید، اگر از استفاده نامناسب آنتی‌بیوتیک جلوگیری نشود بهداشت و سلامت جهانی مورد تهدید قرار می‌‌گیرد، اگر به سراغ برطرف کردن مشکلات مقاومت میکروب‌ها در مقابل آنتی‌بیوتیک‌ها نرویم باید انتظار وقوع مرگ سالیانه ده میلیون نفری در سراسر جهان و هزینه‌های بالغ بر ده تریلیون دلار جهت درمان این بیماران در سال ۲۰۵۰ میلادی باشیم.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران 

ارسال نظر