تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد طوفان گرد و خاک در سیستان و بلوچستان؛ وزش باد ۱۱۵ کیلومتری زابل را درنوردید پزشکی قانونی: ۱۰ درصد کل تلفات تصادفات سالانه در شهریور رخ می‌دهد آغاز آزمون پایانی ترم دانشگاه‌ها طبق برنامه ریزی از امروز تردد در مسیر جنوب به شمال جاده چالوس و آزادراه شمال ممنوع شد کشف ۶۵۹ عدد گونه جانوری شامل رتیل، عقرب، هزارپا و دیگر خزندگان از چمدان یک مسافر کوالالامپور در فرودگاه امام سازمان مدیریت بحران شهر تهران: گسل شمال تهران می‌تواند زلزله‌هایی با بزرگای ۷.۲ ریشتر ایجاد کند خوزستان در محاصره گرما؛ دمای امیدیه و رامشیر به ۴۸.۸ درجه رسید دستگیری ۴ جوان شرور در خیابان قزوین تهران / فیلم هولناک قمه کشی این اشرار را ببینید پلیس راهور: در شهریور ماه هر راننده‌ای که مرتکب تخلف حادثه‌ساز شود، گواهینامه‌اش به صورت سیستمی تا سه ماه متوقف خواهد شد سیستان و بلوچستان شنبه تعطیل شد طرح ترافیک شنبه در تهران اجرا نمی‌شود وزیر ارتباطات: نقد مردم به کیفیت اینترنت به حق است

هشدار زرد هواشناسی: موج‌های خطرناک در خزر و خلیج فارس

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زرد از بروز مخاطرات جوی در سواحل شمال و جنوب کشور بر اثر وزش باد شدید و ارتفاع امواج خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 25
کد خبر: ۲۸۷۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان هواشناسی کشور درخصوص افزایش بیشینه سرعت وزش باد در محدوده ۲۴ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱/۵ متر در مناطق نزدیک ساحل و بیشتر از ۱/۵ متر در مناطق دور از ساحل طی فردا (سه‌شنبه) تا جمعه با تاکید بر روز چهارشنبه در گیلان، مازندران و گلستان و در دریای خزر هشدار زرد صادر کرد.

بر اساس این هشدار خطر غرق شدن شناگران، احتمال پاره شدن تورهای صیادی، صدمه به ماهیان در قفس و صدمه به قایق های کوچک تفریحی و مسافری و شناورهای سبک و اختلال در تردد شناورها و فعالیت های ساحلی و فراساحلی، احتمال خسارت به تاسیسات دریایی پیش‌بینی و ممانعت از شنا، محدود کردن تردد قایق های سبک و تفریحی، ورود و خروج کشتی ها به بندر با احتیاط، تردد کشتی های تجاری با احتیاط، محدود کردن فعالیت های شیلاتی، محدود کردن فعالیتهای پشتیبانی صنایع فراساحل و اتخاذ تمهیدات لازم توسط کلیه فعالان دریایی توصیه شده است.

سازمان هواشناسی در ادامه هشدار زرد فوق از افزایش بیشینه سرعت وزش باد در محدوده ۲۶ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج دریا تا ۱/۵ متر در مناطق نزدیک ساحل و بیشتر از ۱/۵ متر در مناطق دور از ساحل هرمزگان، در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان طی فردا (سه‌شنبه) تا پنجشنبه خبر داد که با مخاطراتی همچون غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس های پرورش ماهی، اختلال در فعالیت های تفریحی، اختلال در ترددهای دریایی قایق های صیادی ،شناورهای سبک و نیمه سنگین ، اختلال در تردد شناورهای مسافربری و تردد کشتی های تجاری و اختلال در فعالیت های فراساحلی و فعالیت های سکوهای نفتی همراه است.

این سازمان برای مناطق فوق نیز منع شنا، منع فعالیت های تفریحی و شیلاتی، اجتناب از تردد شناورهای سبک و نیمه سنگین ، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت های ساحلی و فراساحلی و فعالیت های سکوهای نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی را توصیه کرد./همشهری

کلمات کلیدی: هواشناسی
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار