مسکو: باج‌خواهی آمریکا کمکی به روند دیپلماسی تهران-واشنگتن نمی‌کند حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم

رهبر حماس: آمریکا در فریبکاری‌های اسرائیل شریک است

 باسم نعیم، از رهبران ارشد حماس با بیان اینکه رژیم صهیونیستی هیچگونه پاسخ رسمی به پیشنهاد میانجی‌ها برای آتش بس نداده، تاکید کرد شعار نتانیاهو و کابینه فاشیست او، طفره رفتن بوده و دولت آمریکا نیز همدست فریبکاری‌های آنهاست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۳ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 26
کد خبر: ۲۸۷۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، در پی تداوم مانع تراشی‌های رژیم صهیونیستی و شخص بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر در روند مذاکرات مربوط به آتش بس غزه و نیز در شرایطی که اشغالگران در حال آماده سازی تهاجم گسترده به شهر غزه و آوارگی یک میلیون نفر از آنجا هستند، باسم نعیم، از رهبران ارشد جنبش حماس شب گذشته طی سخنانی اعلام کرد که این جنبش پاسخ رسمی به آخرین پیشنهاد میانجی‌ها که توسط حماس پذیرفته شده بود را دریافت نکرده است.

باسم نعیم در اظهاراتی مطبوعاتی گفت که ما تاکنون نه پاسخ رسمی طرف صهیونیستی به آخرین پیشنهاد آتش بس و نه هیچ پیشنهاد جدیدی در رابطه با توافق جامع دریافت نکرده‌ایم.

وی افزود: ما برخی افشاگری‌ها را در رسانه‌ها در مورد رد توافق جزئی توسط دشمن و این ادعا که صهیونیست‌ها به دنبال رسیدن به توافقی جامع هستند را می‌شنویم. دولت آمریکا در این فریبکاری‌ها همدست رژیم صهیونیستی بوده و زشت‌ترین اظهارات را از مایک هکبی، سفیر صهیونیستِ آمریکا در اراضی اشغالی شنیدیم.
چند روز قبل، «مایک هاکبی» سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی با عوض کردن جای جلاد و قربانی ادعا کرد که رسانه‌های جهان درباره گرسنگی و قحطی در نوار غزه حقیقت را نادیده می‌گیرند و این اسرائیل نیست که باعث بروز قحطی در غزه شده است!

سفر آمریکا برای توجیه جنگ گرسنگی اشغالگران علیه مردم غزه و بعد از اینکه سازمان ملل رسما قحطی در غزه را اعلام کرد، مدعی شد «سازمان ملل در حالی در غزه قحطی اعلام کرده که 92 درصد مواد غذایی در این منطقه به سرقت می‌رود و سپس به حماس فروخته می‌شود»!

باسم نعیم در ادامه تاکید کرد: شعار نتانیاهو و کابینه فاشیستی او تعلل و طفره رفتن بوده و آنها بار دیگر به جلو حرکت می‌کنند و بر طبل جنگ در نوار غزه می‌کوبند.

این رهبر حماس تصریح کرد: دشمن صهیونیستی در طول بیش از 22 ماه بارها این رفتار را امتحان کرده و در رسیدن به هیچ یک از اهداف اعلام شده خود به جز مرگ و نابودی غیرنظامیان موفق نبوده است.

وی ادامه داد: حماس هر آنچه را که برای رسیدن به توافق آتش بس لازم بوده، فراهم کرده و با مسئولیت کامل ملی و ذهنی باز، آماده رسیدن به توافق است، اما نتانیاهو می‌خواهد جنگ را نه تنها در غزه بلکه سراسر منطقه، برای محافظت از خودش و ائتلاف فاشیست خود ادامه دهد.

منابع آگاه گزارش دادند که رژیم صهیونیستی همچنان بر خلع‌سلاح حماس اصرار دارد و تأکید می‌کند که تشکیلات خودگردان جایی در غزه نخواهد داشت. صهیونیست‌ها همچنین خواستار سیطره امنیتی بر غزه مشابه کرانه باختری هستند و به همین دلیل به‌نظر می‌رسد که مذاکرات طولانی شود و نمی‌توان در مورد قریب الوقوع بودن توافق آتش‌بس حرف زد.

در این بین نتانیاهو در دو زمین بازی می‌کند، به این صورت که؛ از یک سو تصمیم برای اشغال کامل شهر غزه و تهاجم گسترده به آن را تصویب می‌کند و از طرف دیگر در مورد ادامه مذاکرات حرف می‌زند و این یعنی فریبکاری‌ها ادامه خواهد داشت./تسنیم

ارسال نظر