«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

ویچسلاو والودین پیام گرم پوتین را به شی جین‌پینگ رساند

ویچسلاو والودین پیام گرم پوتین را به شی جین‌پینگ رساند  ویچسلاو والودین، رئیس دومای روسیه که برای شرکت در نشست کمیسیون بین‌پارلمانی دو کشور به پکن سفر کرده است، در دیدار صبح امروز خود با شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، پیام گرم و دوستانه ولادیمیر پوتین را به وی رساند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 26
کد خبر: ۲۸۷۴۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، تلویزیون مرکزی چین صبح امروز، سه‌شنبه، گزارش داد که ویچسلاو والودین، رئیس دومای دولتی روسیه با شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین دیدار و گفتگو کرده است. رئیس دوما در این دیدار، پیام ولادیمیر پوتین را به شی جین‌پینگ منتقل کرد که حاوی سلام گرم و آرزوی موفقیت رئیس‌جمهور روسیه برای همتای چینی خود بود.

وی همچنین رئیس‌جمهور چین را در خصوص نتیجه دهمین نشست کمیسیون بین‌پارلمانی همکاری میان مجلس فدرال روسیه و کنگره ملی نمایندگان خلق چین که در پکن برگزار شد، مطلع ساخت.

والودین روز گذشته، دوشنبه، در رأس یک هیأت پارلمانی روسیه برای شرکت در دهمین نشست کمیسیون بین‌پارلمانی روسیه و چین و همچنین انجام چندین نشست دوجانبه در یک دیدار رسمی به چین سفر کرده است.

این مقام پارلمانی روس روز دوشنبه با ژائو لجی، رئیس کمیته دائمی کنگره ملی نمایندگان خلق چین مذاکراتی انجام داد. دو طرف در این دیدار مسائل مربوط به توسعه همکاری‌های بین‌پارلمانی و تقویت تعامل در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصاد، امنیت و دیگر زمینه‌ها را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
رئیس‌جمهور روسیه قصد دارد در اوایل سپتامبر برای شرکت در مذاکرات گسترده و همچنین نشست سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در تیانجین به چین سفر کند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار