ببینید | تعطیلی تهران منتفی است ورود شرکت‌های نفتی چین به صنعت نفت عراق وضعیت بحرانی برق در این استان با افزایش ۳ برابری مصرف ادامه افزایش قیمت طلا و سکه در بازار ایران + جزئیات افزایش قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ + جدول قیمت‌ها مرز خسروی موقتا تعطیل شد قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ ۵۷درصد ظرفیت سد‌های کشور خالی است / افت ۴۲درصدی ورودی آب به سد‌ها مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی تا سه شنبه ۱۴ مرداد اطلاعیه مهم فرودگاه مهرآباد درباره پرواز‌های داخلی کشور خبر مهم برای بازنشستگان/ افزایش ۳ تا ۴ میلیون تومانی حقوق بازنشستگان در مرداد ۱۴۰۴ قیمت جدید دام زنده ۱۲ مردادماه ۱۴۰۴ اعلام شد/ گوسفند و گوساله گران شد تازه‌ترین قیمت انواع ارز‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی ۷۰هزار تومان را در کرد  قیمت جدید طلا و سکه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴/ قیمت سکه میلیونی تغییر کرد قیمت طلا ۱۸ عیار/۷۵۰، امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۴

کدام آبلیمو‌ها تقلبی نیستند؟

همه آبلیمو‌هایی که در کارخانه‌های دارای مجوز تولید می‌شوند، سالم هستند و هیچ مشکلی ندارند و اگر مشکلی باشد در آبلیمو‌های زیرپله‌ای و بدون مجوز است که در کارگاه‌های صنفی غیر مجاز تولید می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 24
کد خبر: ۲۸۷۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: ۷۰ درصد آبلیمو‌های کارخانه‌ای موجود در بازار با استفاده از کنسانتره وارداتی تولید می‌شود و ۳۰ درصد داخلی است، هیچ مشکلی هم ندارند و اگر تقلبی هم باشد در آبلیمو‌های دست ساز و کارگاهی است که مجوز ندارند.

 

محمد حسین عزیزی افزود: همه آبلیمو‌هایی که در کارخانه‌های دارای مجوز تولید می‌شوند، سالم هستند و هیچ مشکلی ندارند و اگر مشکلی باشد در آبلیمو‌های زیرپله‌ای و بدون مجوز است که در کارگاه‌های صنفی غیر مجاز تولید می‌شوند.

 

وی ادامه داد: کارخانه‌های تولید آبلیمو عمدتا کنسانتره لیمو را از خارج وارد می‌کنند، با آب قاطی می‌کنند و به صورت آبلیمو با برند معتبر دارای مجوز سازمان غذا و دارو وارد بازار می‌کنند. همه آبلیمو‌های کارخانه‌ای که در بازار وجود دارند از همین طریق تولید می‌شود و البته بقیه آب میوه‌های کارخانه‌ای نیز به همین صورت با استفاده از کنسانتره میوه مثل کنسانتره پرتقال، آلبالو، هلو و ... تولید می‌شود.

 

مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی وزارت بهداشت افزود: کنسانتره میوه‌ها در واقع آب غلیظ شده میوه است که دوباره در کارخانه با آب قاطی می‌شود و به صورت آب میوه طبیعی در بسته بندی‌های کارخانه‌ای وارد بازار می‌شود. در واقع کنسانتره آب غلیط شده میوه است و کاملا طبیعی است و هیچ ماده افزودنی و غیر طبیعی ندارد. آب هر میوه‌ای که غلیظ شود کنسانتره آن به دست می‌آید.

 

وی گفت: کنسانتره اغلب میوه‌ها در داخل کشور و در کارخانه‌ها تولید می‌شود به جز لیمو که بیشتر وارداتی است، چون در کشور کمبود داریم. یک مقدار از بازار آب لیموی کشور، آبلیموی تولید داخل است، اما مقدار بیشتر آن کنسانتره‌های وارداتی لیمو است که در کارخانه‌ها با استفاده از آب رقیق و در بازار عرضه می‌شود.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر