هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟

سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی اعلام کرد: قیمت کتاب‌های درسی هر سال با توجه به یارانه کاغذ تعیین و حداقل هزینه از والدین دریافت می‌شود. بنابراین ادعای افزایش ۱۱۰ درصدی بدون منبع معتبر و صرفاً بر اساس گفته فعالان آموزشی، کاملاً تکذیب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۷ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 28
کد خبر: ۲۸۷۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت کتاب‌های درسی هر ساله متناسب با یارانه تخصیصی خرید کاغذ تعیین می‌شود و حداقل هزینه در مقایسه با بازار کتاب و اقلام فرهنگی به‌صورت متمرکز از والدین دانش‌آموزان دریافت می‌گردد. بنابراین اعلام افزایش 110 درصدی بدون استناد و صرفاً با اشاره به گفتگو با فعالان آموزشی، کاملاً مردود بوده و تکذیب می‌شود. لازم به ذکر است که افزایش قیمت در سال تحصیلی پیشِ رو، با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه و پس از بررسی‌های کارشناسی به صورت میانگین 60 درصد تعیین شده است.

دسترسی دانش‌آموزان کم‌بضاعت به کتاب‌های درسی

وزارت آموزش و پرورش همواره تلاش کرده است تا دسترسی عادلانه تمام دانش‌آموزان ایران اسلامی به کتاب‌های درسی را، صرف‌نظر از وضعیت اقتصادی خانواده‌هایشان، تضمین کند. لذا برنامه‌های مختلفی در راستای تحقق عدالت آموزشی از جمله توزیع رایگان کتاب در مناطق محروم از جمله مدارس سیستان و بلوچستان اجرا می‌شود.

ثبت سفارش کتاب‌های درسی در راستای برنامه‌ریزی بهتر برای توزیع عادلانه و به‌موقع آن‌ها به مدارس و دانش‌آموزان

ادعای هرگونه فشار بر مدارس برای ثبت‌نام کامل کتاب‌های درسی پیش از موعد مقرر نیز نادرست و بدون استناد است. مطابق قوانین، آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌های مربوطه، مدارس موظف هستند ثبت‌نام کتاب‌های درسی را مطابق با بخشنامه ارسالی و با رعایت حقوق دانش‌آموزان انجام دهند. هدف از ثبت سفارش کتاب‌های درسی، برنامه‌ریزی بهتر برای توزیع عادلانه و به‌موقع آن‌ها به مدارس و دانش‌آموزان است و نه ایجاد رقابت ناسالم بین استان‌ها.

تغییرات محتوای کتاب‌های درسی بر اساس نیازهای آموزشی و تربیتی

تغییرات محتوای کتاب‌های درسی بر اساس نیازهای آموزشی و تربیتی و بر اساس نظرات دریافتی از معلمان و دبیران، نظر کارشناسان متخصص، آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی و در برخی موارد، نیازها و اقتضائات اجتماعی و پیشنهادهای مراکز و نهادهای تخصصی و طبق یک فرآیند مشخص و قاعده‌مند انجام می‌شود. بنابراین هرگونه ادعای نفوذ مافیای کنکور در این فرآیند، تحت هیچ شرایطی صحت نداشته و اساساً وارد نیست.

در پایان لازم به ذکر است، برنامه‌ریزی و سیاست رسانه‌ای سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی بر اطلاع‌رسانی درست، به‌موقع و منطقی متمرکز است. لذا انتظار می‌رود اصحاب محترم رسانه نسبت به انتشار مطالب مرتبط، به‌ویژه موضوعات نظام تعلیم و تربیت کشور، توجه به صداقت و واقعیت محتوایی‌ را رعایت نموده و پیش از طرح هرگونه ادعایی، در پی دلایل و مستندات متقن آن برآیند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار