گفت‌وگوی واشنگتن و کاراکاس برای صادرات نفت ونزوئلا رئیس جمهوری موقت ونزوئلا: حمله وحشیانه آمریکا، نقض حقوق بین‌الملل بود رسانه عبری: حماس صفوف نظامی خود را ترمیم کرده است وزیر خارجه ونزوئلا: از درخواست روسیه برای آزادی مادورو سپاسگزاریم پیام مکتوب عراقچی به فؤاد حسین غیبت سوال برانگیز ونس در کنفرانس خبری اعلام بازداشت مادورو حاکم شارجه امارات خود را نواده امام علی علیه السلام خواند رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است انتقال تعدادی از زندانیان ایرانی از عراق به کشور در اولین دادگاه؛ مادورو و همسرش اتهامات آمریکا را رد کردند/ دادگاه بعدی ۲۶ اسفند وضعیت اتباع ایرانی در ونزوئلا کنایه تاریخی عضو دفتر رهبری به توییت ایلان ماسک + عکس مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است

روابط گرم ترکیه و روسیه/حتی چالش‌ها هم نتوانستند سد راه همکاری دو کشور شوند!

 رئیس جمهور ترکیه با دعوت از همتای روس خود به کشورش گفت: دعوت من دائمی است. ما مشتاقانه منتظر شما در کشورمان در اسرع وقت هستیم. ما رابطه‌ای صمیمانه و مبتنی بر اعتماد داریم. روابط ما بدون تأثیرپذیری از چالش‌های دوره‌ای در حال پیشرفت است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 02
کد خبر: ۲۸۸۰۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، رجب طیب اردوغان و ولادیمیر پوتین روسای جمهور روسیه در حاشیه بیست و پنجمین اجلاس شورای سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای (SCO) در چین دیدار کردند.

اردوغان در این دیدار گفت: شما از تمایل ما برای میزبانی شما در ترکیه آگاه هستید. دعوت من دائمی است. ما مشتاقانه منتظر شما در کشورمان در اسرع وقت هستیم. ما رابطه‌ای صمیمانه و مبتنی بر اعتماد داریم. روابط ما بدون تأثیرپذیری از چالش‌های دوره‌ای در حال پیشرفت است.

وی افزود: روابط بین ترکیه و روسیه بر اساس احترام متقابل و منافع متقابل همچنان در حال پیشرفت است و روحیه همکاری در زمینه‌هایی مانند تجارت، گردشگری، سرمایه‌گذاری و انرژی که از گذشته به ارث رسیده است، همچنان ادامه دارد.

رئیس جمهور ترکیه اظهار داشت که تلاش‌های ترکیه برای پایان دادن به جنگ در اوکراین با صلحی عادلانه و پایدار ادامه دارد و معتقد است که مذاکرات استانبول به روند صلح کمک کرده است.

وی ابراز امیدواری کرد که مذاکرات بین آذربایجان و ارمنستان به صلح پایدار منجر شود و ثبات پایدار در قفقاز به نفع متقابل ترکیه و روسیه باشد.

در این دیدار همچنین در مورد حملات رژیم اسرائیل به غزه و توسعه سوریه با حفظ تمامیت ارضی و وحدت سیاسی آن تبادل نظر شد./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار