کاتب: تصمیمات خلق‌الساعه اقتصاد کشور را فلج کرده است-راهبرد معاصر
انتقاد آیت‌الله مدرسی از گرانی‌ها و افزایش سقط جنین تجمع ضدصهیونیستی مردم تهران مقابل دفتر سازمان ملل محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت

کاتب: تصمیمات خلق‌الساعه اقتصاد کشور را فلج کرده است

رئیس فراکسیون اشتغال و تولید مجلس گفت: تصمیمات خلق‌الساعه اقتصاد کشور را فلج کرده که نباید در مجلس چنین رفتاری داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 25
کد خبر: ۲۸۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، غلامرضا کاتب رئیس فراکسیون اشتغال و تولید مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(دوشنبه، 4 آذر) پارلمان در جریان بررسی افزایش قیمت کالاها و خدمات پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت، گفت: از رئیس مجلس می‌خواهیم کسانی گزارش دهند که سران قوا با گزارش کارشناسی‌شان نسبت به مدیریت اصلاح قیمت بنزین اقدام کرده‌اند.

 

وی افزود: مرکز پژوهش‌ها و بانک مرکزی به ترتیب اعلام کردند که با افزایش 50 درصدی قیمت بنزین، سایر کالاها 2.6 درصد و نهیتا، 4 درصد افزایش پیدا می‌کند.

 

 

رئیس فراکسیون اشتغال و تولید مجلس اظهار داشت: وزرای صمت و دادگستری بعد از اجرای حکم افزایش قیمت بنزین، گزارشی دادند، این در حالی است که مردم تنها یک چیز می‌خواهند و آن این است که نه پول بدهیم و نه هدفمندی یارانه‌ها اجرا شود، بلکه می‌خواهند اقتصاد کشور با ثبات باشد و مملکت را کنترل کنیم.

 

کاتب با تأکید بر اینکه اقتصاد دستوری نیست و سازوکار علمی خود را دارد، اظهار داشت: نمی‌توان به یک وانت‌دار بگوییم بنزین 3 هزار تومانی مصرف کند، اما قیمت کالاهای خود را افزایش ندهد.

 

وی تأکید کرد: اگر دنبال کنترل قیمت هستیم، باید به کسانی که خدمات ارائه می‌دهند، سهمیه بنزین بدهیم که در این زمینه باید وزارت نفت پاسخ دهد که چقدر برای این حوزه سهمیه سوخت در نظر گرفته است.

 

رئیس فراکسیون اشتغال و تولید مجلس با اشاره به اینکه امسال، سال اشتغال و رونق تولید است، گفت: دو صد گفته، نیم کردار نیست، بیش از نیمی از سال گذشته، اما با تولیدکننده رفتار نامناسبی داریم و به اجبار، تولید را کنترل می‌کنیم، مردم انتظار دارند که مجلس با آنها صادق باشد.

 

کاتب با بیان اینکه مجلس در تصمیم افزایش قیمت بنزین نقش کارشناسی نداشته است، اظهار داشت: حالا که در این تصمیم نقشی نداشته‌ایم، باید ادامه مسیر اجرای آن را کنترل کنیم و در قانون بودجه طبق اسناد بالادستی و قانون هدفمندی تصمیم‌گیری کنیم، نباید قانون عجولانه و شتاب‌زده تصویب کنیم.

 

رئیس فراکسیون اشتغال و تولید مجلس در پایان خاطرنشان کرد: تصمیمات خلق‌الساعه اقتصاد کشور را فلج کرده که نباید در مجلس چنین رفتاری داشته باشیم.

منبع: تسنیم

ارسال نظر