وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

ترامپ گارد ملی را به نیواورلئان می‌فرستد/ وعده پاکسازی از جرم و جنایت!

ترامپ گارد ملی را به نیواورلئان می‌فرستد/ وعده پاکسازی از جرم و جنایت!  دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد به زودی نیروهای گارد ملی را به نیواورلئان اعزام خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 07
کد خبر: ۲۸۸۴۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، در راستای عملیات مقابله با جرم و جنایت در شهرهای مختلف آمریکا دونالد ترامپ اعلام کرد به زودی نیروهای گارد ملی را به نیواورلئان اعزام خواهد کرد.

وی در جمع خبرنگاران در باغ رز کاخ سفید گفت: ما به نیواورلئان خواهیم رفت و می خواهیم این مکان را بسیار امن کنیم. در حال حاضر نیواورلئان مشکلات و دردسرهایی دارد، مانند قتل و ما در مقابل آنها نایستادیم. ما به این شهر می رویم و آنجا را پاکسازی می کنیم.

وی در حالی این اظهارات را بیان کرد که چند روز پیش ترامپ ابراز کرد که درباره اعزام نیرو به نیواورلئان یا شیکاگو، هنوز تصمیم گیری نکرده است.

رئیس جمهور آمریکا خاطرنشان کرد ما باید تصمیم بگیریم که این نیروها را به شیکاگو یا نیواورلئان اعزام کنیم. شهری که فرمانداری فوق العاده دارد و از ما خواسته تا نیروهای گادر ملی را به شهرش اعزام کنیم و بخش بزرگی از شهر را پاکسازی کنیم.
رئیس جمهور چند روز قبل شیکاگو را شهری «به‌هم‌ریخته» دانست و در ادامه حملات خود به شهرهایی که توسط سیاستمداران دموکرات اداره می‌شوند، شهردار این شهر را به سخره گرفت و افزود: «احتمالا بعد آن‌جا را سروسامان می‌دهیم.»

در همین حال براندون جانسون شهردار شیکاگو اعلام کرد که با امضای یک فرمان حفاظتی و اجرایی، با روند مداخله رئیس جمهور در اداره این شهر و اعزام نیروهای گارد ملی، مقابله خواهد کرد.

همچنین در این فرمان اجرایی از ترامپ خواسته شده تا از تهدید اعزام نیروهای گارد ملی به این شهر صرف نظر کند و تاکید می کند که اداره پلیس شیکاگو باید همچنان تحت کنترل همین شهر باشد.

این فرمان حفاظتی پس از آن صادر شد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا هفته گذشته با ادعای تمرکز بر پایین آوردن نرخ جرم و جنایت در شیکاگو اعلام کرد که اعزام نیروهای گارد ملی به این شهر در دست بررسی است.

در همین حال شهردار شیکاگو در مخالفت با اعزام نیروهای گارد ملی به این شهر، گفت: ترامپ به شهر ما نیرو نفرستد، ما با نیروهای گارد ملی همکاری نمی کنیم.

اما ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی تروث در پاسخ به این مخالفت گفت: من به شیکاگو نیرو اعزام می کنم. فرمانداران شیکاگو و ایلینوی دیوانه هستند. وی افزود: واشنگتن تنها در 14 روز عاری از جرم و جنایت شده است و مردم از این اقدام خشنود و راضی هستند.

دونالد ترامپ همچنین بار دیگر هشدارهای خود به فرماندار دموکرات ایالت ایلینوی، جی بی پریتزکر را تکرار کرد و از او خواست که جرم و جنایت در شیکاگو را کنترل کند، وگرنه ممکن است این شهر با دخالت نیروهای فدرال اجرای قانون مواجه شود.   

ترامپ همچنین به بهانه مقابله با بی قانونی و جرم جنایت، کنترل پلیس فدرال در واشنگتن دی سی پایتخت آمریکا را در دست گرفت و به نیروهای گارد ملی اجازه داد تا به صورت مسلح در خیابان های این شهر گشت زنی کنند. ترامپ همچنین تهدید کرده که حضور نیروهای ارتش در شهرهای تحت کنترل دموکرات ها مانند بالتیمور و شیکاگو را گسترش خواهد داد.

در حالی که ترامپ و هوادارانش اعزام نیروهای گارد ملی به شهرهای مختلف را برای مقابله با جرم و جنایت و مهاجران ضروری می دانند، اما منتقدان این حرکت را باعث افزایش رعب و وحشت قلمداد می کنند.

استفاده از نیروهای گارد ملی در خیابان های آمریکا اقدامی نادر و بحث برانگیز است. گارد ملی در سال های اخیر به واشنگتن اعزام شده تا در تامین امنیت برخی مراسم ها و رویدادها از جمله مراسم تحلیف ریاست جمهوری کمک کرده و همچنین در جریان برخی اعتراضات از جمله حمله طرفداران دونالد ترامپ به ساختمان کنگره در 6 ژانویه 2021 ، برای کمک به پلیس شهر راهی واشنگتن شده است./تسنیم

کلمات کلیدی: ترامپ
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار