اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است

کره شمالی موتور سوخت جامد پرقدرت برای موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد

کره شمالی موتور سوخت جامد پرقدرت برای موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد  واحد موشکی ارتش کره شمالی و مؤسسه تحقیقات مواد شیمیایی این کشور یک موتور پرقدرت سوخت جامد را که قرار است بر روی موشک بالستیک قاره‌پیمای جدید (ICBM) نصب شود، مورد آزمایش قرار داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 09
کد خبر: ۲۸۸۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، واحد موشکی ارتش کره شمالی و مؤسسه تحقیقات مواد شیمیایی این کشور روز قبل یک موتور پرقدرت سوخت جامد را که قرار است بر روی موشک بالستیک قاره‌پیمای جدید (ICBM) نصب شود، در آزمایش زمینی به کار انداختند. کیم جونگ اون، رئیس کره شمالی شخصاً در محل این آزمایش حضور داشت.

موتور پرقدرت سوخت جامد از مواد مرکب فیبر کربنی ساخته شده و بیشینه نیروی رانش آن به 1971 کیلونیوتن (kN) می‌رسد. این نهمین آزمایش زمینی موتور و آخرین مرحله از فاز تحقیق و توسعه آن محسوب می‌شود.

خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی با استناد به این گزارش پیش‌بینی کرده است که کره شمالی در آینده نزدیک به‌طور کامل توسعه موشک بالستیک قاره‌پیمای جدیدی را که مجهز به این موتور خواهد بود، آغاز کند.

کیم جونگ‌اون پیش از سفر خود به پکن برای شرکت در مراسم هشتادمین سالگرد پیروزی چین در جنگ مقاومت در برابر ژاپن (اول سپتامبر)، از یک واحد تولید مواد شیمیایی بازدید کرده و در جریان فرآیند تولید مواد مرکب فیبر کربنی و همچنین وضعیت ساخت موتورهای پرقدرت موشکی قرار گرفته بود.
در آن زمان خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) گزارش داد که موتورهای سوخت جامد جدید بر روی موشک‌های سری هواسانگ‌پاو-19 و نسل بعدی آن یعنی هواسانگ‌پاو-20 نصب خواهند شد.

کره شمالی آخرین بار در 31 اکتبر سال گذشته موشک قاره‌پیمای «هواسانگ-19» را آزمایش کرده بود و آن را نسخه نهایی موشک‌های قاره‌پیمای خود نامید. اما گزارش تازه KCNA نشان می‌دهد که کمتر از یک سال بعد، این کشور توسعه موشک‌های پیشرفته‌تر از نوع «هواسانگ-20» را آغاز کرده است.
همچنین، مؤسسه جامع تحقیقات مواد شیمیایی وابسته به اداره موشکی کره شمالی، برای نخستین بار در گزارش‌های رسانه‌های رسمی این کشور در تاریخ اول سپتامبر معرفی شد. دولت کره جنوبی حدس می‌زند که این مؤسسه در شهر هامهونگ، استان هامگیونگ جنوبی واقع شده باشد./تسنیم

کلمات کلیدی: کره شمالی
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار