خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس  اسماعیل سقاب اصفهانی کیست؟ آخرین وضعیت پرداخت فوق العاده خاص کارمندان دولت شهادت یکی دیگر از بسیجیان مصدوم حمله تروریستی جاده خاش شمخانی کنار رفت؛ علی بوری سرپرست فرمانداری اهواز شد پزشکیان: تمامی دستگاه‌ها باید نسبت به رفع ناترازی‌ها دغدغه‌مند باشند

توافق مجلس و دولت درباره بودجه/ تشکیل کمیته‌ای جهت پیگیری چابک‌سازی دولت

نایب رئیس مجلس، از اتخاذ تصمیمی در نشست مشترک مجلس و دولت برای تشکیل کمیته‌ای جهت پیگیری چابک‌سازی و کوچک‌سازی دولت خبر داد و افزود: عمل به قانون برنامه هفتم پیشرفت یک وفاق بسیار ارزشمندی بین دولت و مجلس است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۴ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 09
کد خبر: ۲۸۸۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، علی نیکزاد ثمرین نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در تشریح جزییات نشست مشترک مجلس و دولت، گفت: بنابر فرمایش رهبر معظم انقلاب، در این نشست موضوعاتی اعم از تامین کالا‌های اساسی، ناترازی در بودجه، تولید و صادرات نفت، مسکن و سایر موضوعات مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: اولین بحث عمل به قانون برنامه پیشرفت بود که در آن فصلی پیرامون چابک‌سازی و کوچک‌سازی دولت وجود دارد که مورد توافق مجلس و دولت است و قرار شد که کمیته‌ای جهت پیگیری این موضوع تشکیل شود.

نایب رئیس مجلس تصریح کرد: ناترازی بودجه از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت به لحاظ اینکه طرح‌های ملی و استانی گسترده‌‎ای داریم و بر اساس توافقی که بین دولت و مجلس بخصوص کمیسیون‌های تخصصی و سازمان برنامه و بودجه شکل گرفت، قرار شد منابع را ببینیم و برای منابع و مصارف به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که ناترازی بودجه که سبب استقراض و بالا رفتن نقدینگی و تورم می‌شود، اتفاق نیفتد.

نیکزاد یادآور شد: موضوع بعدی عمل به قانون برنامه هفتم پیشرفت بود که یک وفاق بسیار ارزشمندی بین دولت و مجلس است ضمن اینکه ما هفته قبل روش ارائه بودجه دولت را اصلاح کردیم و قرار شد بعد از این حکمی در لایحه بودجه نباشد به این معنا که در تخصیص منابع موجود، قانون برنامه هفتم پیشرفته را مدنظر قرار دهند.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: در نهایت مقرر شد موضوعات مطرح شده اعم از تامین کالا‌های اساسی، ناترازی در بودجه، صادرات و تولید نفت، مسکن، مدیریت گاز در زمستان و مباحث مختلف دیگری با محوریت بهره‌وری، چابک‌سازی و کوچک‌سازی دولت از طریق قانون، تعیین منابع و مصارف به گونه‌ای که با مشکل ناترازی مواجه نشویم و از همه مهمتر مدیریت هزینه‌های جاری در دولت که بزرگترین مصرف‌کننده هزینه جاری و انرژی در ابعاد مختلف است بررسی شود. / تسنیم

کلمات کلیدی: مجلس دولت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار