احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

توافق مجلس و دولت درباره بودجه/ تشکیل کمیته‌ای جهت پیگیری چابک‌سازی دولت

توافق مجلس و دولت درباره بودجه/ تشکیل کمیته‌ای جهت پیگیری چابک‌سازی دولت نایب رئیس مجلس، از اتخاذ تصمیمی در نشست مشترک مجلس و دولت برای تشکیل کمیته‌ای جهت پیگیری چابک‌سازی و کوچک‌سازی دولت خبر داد و افزود: عمل به قانون برنامه هفتم پیشرفت یک وفاق بسیار ارزشمندی بین دولت و مجلس است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۴ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 09
کد خبر: ۲۸۸۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، علی نیکزاد ثمرین نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در تشریح جزییات نشست مشترک مجلس و دولت، گفت: بنابر فرمایش رهبر معظم انقلاب، در این نشست موضوعاتی اعم از تامین کالا‌های اساسی، ناترازی در بودجه، تولید و صادرات نفت، مسکن و سایر موضوعات مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: اولین بحث عمل به قانون برنامه پیشرفت بود که در آن فصلی پیرامون چابک‌سازی و کوچک‌سازی دولت وجود دارد که مورد توافق مجلس و دولت است و قرار شد که کمیته‌ای جهت پیگیری این موضوع تشکیل شود.

نایب رئیس مجلس تصریح کرد: ناترازی بودجه از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت به لحاظ اینکه طرح‌های ملی و استانی گسترده‌‎ای داریم و بر اساس توافقی که بین دولت و مجلس بخصوص کمیسیون‌های تخصصی و سازمان برنامه و بودجه شکل گرفت، قرار شد منابع را ببینیم و برای منابع و مصارف به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که ناترازی بودجه که سبب استقراض و بالا رفتن نقدینگی و تورم می‌شود، اتفاق نیفتد.

نیکزاد یادآور شد: موضوع بعدی عمل به قانون برنامه هفتم پیشرفت بود که یک وفاق بسیار ارزشمندی بین دولت و مجلس است ضمن اینکه ما هفته قبل روش ارائه بودجه دولت را اصلاح کردیم و قرار شد بعد از این حکمی در لایحه بودجه نباشد به این معنا که در تخصیص منابع موجود، قانون برنامه هفتم پیشرفته را مدنظر قرار دهند.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: در نهایت مقرر شد موضوعات مطرح شده اعم از تامین کالا‌های اساسی، ناترازی در بودجه، صادرات و تولید نفت، مسکن، مدیریت گاز در زمستان و مباحث مختلف دیگری با محوریت بهره‌وری، چابک‌سازی و کوچک‌سازی دولت از طریق قانون، تعیین منابع و مصارف به گونه‌ای که با مشکل ناترازی مواجه نشویم و از همه مهمتر مدیریت هزینه‌های جاری در دولت که بزرگترین مصرف‌کننده هزینه جاری و انرژی در ابعاد مختلف است بررسی شود. / تسنیم

کلمات کلیدی: مجلس دولت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار