جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

امیر قطر: برای حفظ حاکمیت خود مقابل تجاوز اسرائیل اقدامات لازم را انجام می‌دهیم

امیر قطر: برای حفظ حاکمیت خود مقابل تجاوز اسرائیل اقدامات لازم را انجام می‌دهیم تمیم بن حمد آل ثانی در تماس تلفنی که از سلطان عمان دریافت کرد بر حق قطر برای محافظت از حاکمیت خود تاکید نموده و گفت که قطر همه اقدامات لازم را برای دفاع و محافظت از خود و حاکمیتش مقابل تجاوز آشکار اسرائیل انجام خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 10
کد خبر: ۲۸۸۷۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیوان امیری قطر اعلام کرد که تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر امروز تماسی تلفنی از هیثم بن طارق آل سعید، سلطان عمان دریافت کرد که در آن بر همبستگی عمان با قطر و محکومیت شدید حمله آشکار اسرائیل که مقر مسکونی تعدادی از رهبران حماس را هدف قرار داد، تاکید شد.

در بیانیه دیوان امیری قطر آمده است که سلطان عمان تاکید کرد، این یک اقدام جنایتکارانه، نقض آشکار همه قوانین و هنجارهای بین‌المللی و تهدیدی برای امنیت قطر و کل کشورهای منطقه است.

بر اساس این بیانیه، هیثم بن طارق همچنین بر مخالفت قاطع عمان با هرگونه حمله‌ای که امنیت و ثبات قطر و کل منطقه را تضعیف کند، تاکید و اعلام کرد که پادشاهی عمان در کنار دولت قطر برای انجام اقدامات لازم جهت محافظت از امنیت و حفظ حاکمیت خود ایستاده است.

امیر قطر نیز به نوبه خود تاکید کرد که قطر همه اقدامات لازم را برای محافظت از امنیت و حفظ حاکمیت خود در مواجهه با تجاوز آشکار اسرائیل انجام خواهد داد.

پیش از این، وزارت امور خارجه قطر طی بیانیه‌ای حمله رژیم صهیونیستی به محل اقامت سران حماس در دوحه را محکوم کرد.

وزارت خارجه قطر در بیانیه‌ خود اعلام کرد: این تجاوز جنایتکارانه، نقض تمامی قوانین بین‌المللی و تهدیدی خطرناک برای امنیت و سلامت قطری‌ها و ساکنان این کشور به شمار می‌رود.

در ادامه این بیانیه آمده است: دولت قطر این تجاوز را به شدت محکوم می‌کند و تأکید می‌نماید که با این رفتار بی‌پروا و خصمانه اسرائیل مماشات نخواهد کرد.

محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز گفت که دوحه تجاوز به حاکمیت خود را تحمل نمی‌کند و قاطعانه به هر تجاوزی پاسخ خواهد داد.

این مقام قطری گفت یک تیم حقوقی برای انجام اقدامات بازدارنده علیه این حمله تشکیل شده است.

وی تاکید کرد که نتانیاهو یک یاغی بوده و منطقه را به سمت مرحله‌ای غیرقابل برگشت سوق می‌دهد. قطر قبل از حمله اطلاعی از آن نداشت و 10 دقیقه بعد از انفجارها تماسی از یک مقام آمریکایی با دولت قطر گرفته شد./تسنیم

کلمات کلیدی: اسرائیل قطر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار