هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

هشدار یمن به اسرائیل: منتظر پاسخ سخت ما باشید

هشدار یمن به اسرائیل: منتظر پاسخ سخت ما باشید وزارت خارجه یمن در واکنش به تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به این کشور اعلام کرد رژیم صهیونیستی هزینه گزافی را به دلیل حملات خود به یمن خواهد پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 10
کد خبر: ۲۸۸۸۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  وزارت خارجه یمن در واکنش به تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به این کشور اعلام کرد رژیم صهیونیستی هزینه گزافی را به دلیل حملات خود به یمن خواهد پرداخت.

در بیانیه وزارت خارجه این کشور آمده حمله به غیرنظامیان و اماکن مسکونی، نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حقوق بشر است.

وزارت خارجه یمن اعلام کرده است از اقدامات نیروی هوایی یمن در مقابله با جنگنده‌های متجاوز صهیونیستی قدرانی می‌کنیم.

این وزارتخانه در بیانیه خود تصریح کرده سکوت جامعه بین‌المللی در برابر جنایت‌هایی که رژیم صهیونیستی در یمن و غزه و تعدادی از کشورهای منطقه انجام داده است، محکوم می‌کنیم. تجاوز رژیم صهیونیستی بر اراده یمن و مردم آن بر حمایت از فلسطین اضافه خواهد کرد.

گفتنی است شبکه ماهواره ای الیمن الیوم از هدف قرار گرفتن ساختمان خبرگزاری سبا، خبرگزاری رسمی یمن در حملات عصر امروز رژیم صهونیستی خبر داد.

حملات عصر امروز رژیم صهیونیستی علاوه بر دفتر ریاست جمهوری، مرکز فرماندهی نظامی و مناطقی در جبل الحفاء و همچنین نیروگاه برق حزیز را هدف قرار داده است.

سخنگوی شرکت نفت یمن در گفت‌وگو با المسیره اعلام کرد: حمله اسرائیل، مرکز پزشکی متعلق به بخش بهداشت در خیابان الستین واقع در جنوب غربی صنعا، پایتخت یمن را هدف قرار داد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار