زلنسکی: اوکراین نمی‌تواند با واگذاری بیشتر خاک خود در ازای آتش‌بس موافقت کند ادعای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران حمله ۶ پهپاد یمنی به ۴ موضع حیاتی در اراضی اشغالی گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا: خشونت روزانه اسرائیل در کرانه باختری رکورد ۲۰ ساله را شکست وزارت خارجه یمن: عملیات نیرو‌های مسلح ما برای همبستگی با غزه است رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است زلنسکی به گفت‌و‌گو‌های ترامپ و پوتین دعوت نشده است یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد

با ۷۱ رأی موافق، کنست حاکمیت اسرائیل بر کرانه باختری و دره اردن را تصویب کرد

 با حمایت ده‌ها نفر از اعضای کنگره آمریکا، کنست(پارلمان) رژیم صهیونیستی عصر امروز طرح اعمال حاکمیت کامل این رژیم بر کرانه باختری و دره اردن را به تصویب رساند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۲۸۴۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه خبری عبری زبان واللا در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، کنست اسرائیل امروز چهارشنبه طرح اعمال حاکمیت اسرائیل بر یهودا و سامره (کرانه باختری) و درن اردن، را به تصویب رساند.

کنست با 71 رای موافق و 13 رای مخالف این طرح را به تصویب رساند و گرچه این طرح لازم الاجرا نیست اما دارای نمادهای سمبلیک و سیاسی است.
بر اساس طرح قانون مصوب ادعا شده که کرانه باختری که در اینجا یهودا و سامره خوانده شده به همراه دره اردن بخش لاینفکی از وطن تاریخی یهودیان محسوب شده و نیازمند انجام تحرکات راهبردی برای تضمین آینده اسرائیل و تقویت امنیت آن به ویژه در سایه حوادث 7 اکتبر خواهد بود.

در این بین جنبش صلح اکنون که یک نهاد اسرائیلی است در واکنش به مصوبه مذکور تاکید کرد، اظهارات توخالی و زیانبار شخصیت‌های مختلف که از تریبون کنست صورت گرفت یک تهاجم سیاسی و تبلیغاتی علیه اسرائیل محسوب می‌شود و بیانگر شکاف بزرگ بین اسرائیلی‌ها و حاکمان آنها است چون مردم به شدت با شهرک سازی مخالف و در تضاد با توهمات بن گویر و اسموتریچ قرار دارند.

در این بین ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی هم بعد از تصویب این طرح با وقاحت ادعا کرد، همه چیز مال ما است ما صاحبان اینجا هستیم.

شبکه 7 تلویزیون رژیم صهیونیستی هم در خبری در این رابطه اعلام کرد، در زمان تصویب این طرح 30 نفر از اعضای کنگره آمریکا از این اقدام حمایت کردند.

به نوشته پایگاه اطلاع رسانی این رسانه عبری زبان: 30 عضو سنا و مجلس نمایندگان آمریکا با شرکت در کنفرانسی که برای گسترش شهرک سازی در کرانه باختری در کنگره برگزار می‌شود، شرکت کردند.

در این کنفرانس یوسی داگان رئیس شورای شهرک سازی سامره(کرانه باختری) هم حضور دارد و بیانگر حمایت بی سابقه قانونگذاران آمریکایی از شهرک سازی بر یهودا و سامره است./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار