گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ورود مخفیانه زیرسطحی اسرائیل به دریای سرخ

به نظر می‌رسد نخست‌وزیر تازه‌کار رژیم صهیونیستی با تشدید اقدامات عجولانه و احمقانه خود، بیش از پیش در حال گرفتار کردن خود در تله‌ای است که برون‌رفت از آن قطعا هزینه‌های بسیار سنگینی برای او و ساکنین سرزمین‌های اشغالی در پی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 09
کد خبر: ۹۸۱۹۴

به گزارش راهبرد معاصر پایگاه خبری- تحلیلی«نورنیوز» دوشنبه شب گزارش داد که بر اساس اطلاعات دریافتی، یک زیرسطحی اسرائیلی از نوع دلفین چهارشنبه گذشته 13 مردادماه به صورت مخفیانه ضمن عبور از کانال سوئز وارد دریای سرخ شده است.

دو ناوشکن رژیم صهیونیستی نیز به صورت هم زمان از کانال سوئز عبور کرده اند که به احتمال قوی اسکورت این زیر سطحی هستند.

 

این اقدام رژیم صهیونیستی که در پی التهاب‌آفرینیِ مبتنی بر فضاسازی ایجاد شده در خصوص انفجار نفت کش اسرائیل در دریای عمان انجام شده اگرچه بیشتر جنبه نمایشی دارد اما نشان از آن دارد که ظاهرا دولت جدید تل‌آویو با وجود ناتوانی در اجماع‌سازی علیه ایران و عقب‌نشینی حامیان آمریکایی-انگلیسی خود از تهدید تهران به پاسخ متقابل، همچنان بدنبال حرکت در مسیر التهاب افرینی است.

 

بر خلاف تصور نفتالی بنت که ظاهرا بنا دارد مسیر نتانیاهو را در رفتارهای شرورانه ادامه دهد، چنانچه هشدارهای مقامات و کارشناسان غربی-صهیونیستی نیز اذعان دارد در اشتباه بودن ورود رژیم صهیونیستی به درگیری با ایران با توجه به توان‌مندی‌های جمهوری اسلامی در زمین ، دریا و آسمان تردیدی وجود ندارد.

 

به نظر می‌رسد نخست‌وزیر تازه‌کار رژیم صهیونیستی با تشدید اقدامات عجولانه و احمقانه خود، بیش از پیش در حال گرفتار کردن خود در تله‌ای است که برون‌رفت از آن قطعا هزینه‌های بسیار سنگینی برای او و ساکنین سرزمین‌های اشغالی در پی خواهد داشت./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر