عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

ورود مخفیانه زیرسطحی اسرائیل به دریای سرخ

به نظر می‌رسد نخست‌وزیر تازه‌کار رژیم صهیونیستی با تشدید اقدامات عجولانه و احمقانه خود، بیش از پیش در حال گرفتار کردن خود در تله‌ای است که برون‌رفت از آن قطعا هزینه‌های بسیار سنگینی برای او و ساکنین سرزمین‌های اشغالی در پی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 09
کد خبر: ۹۸۱۹۴

به گزارش راهبرد معاصر پایگاه خبری- تحلیلی«نورنیوز» دوشنبه شب گزارش داد که بر اساس اطلاعات دریافتی، یک زیرسطحی اسرائیلی از نوع دلفین چهارشنبه گذشته 13 مردادماه به صورت مخفیانه ضمن عبور از کانال سوئز وارد دریای سرخ شده است.

دو ناوشکن رژیم صهیونیستی نیز به صورت هم زمان از کانال سوئز عبور کرده اند که به احتمال قوی اسکورت این زیر سطحی هستند.

 

این اقدام رژیم صهیونیستی که در پی التهاب‌آفرینیِ مبتنی بر فضاسازی ایجاد شده در خصوص انفجار نفت کش اسرائیل در دریای عمان انجام شده اگرچه بیشتر جنبه نمایشی دارد اما نشان از آن دارد که ظاهرا دولت جدید تل‌آویو با وجود ناتوانی در اجماع‌سازی علیه ایران و عقب‌نشینی حامیان آمریکایی-انگلیسی خود از تهدید تهران به پاسخ متقابل، همچنان بدنبال حرکت در مسیر التهاب افرینی است.

 

بر خلاف تصور نفتالی بنت که ظاهرا بنا دارد مسیر نتانیاهو را در رفتارهای شرورانه ادامه دهد، چنانچه هشدارهای مقامات و کارشناسان غربی-صهیونیستی نیز اذعان دارد در اشتباه بودن ورود رژیم صهیونیستی به درگیری با ایران با توجه به توان‌مندی‌های جمهوری اسلامی در زمین ، دریا و آسمان تردیدی وجود ندارد.

 

به نظر می‌رسد نخست‌وزیر تازه‌کار رژیم صهیونیستی با تشدید اقدامات عجولانه و احمقانه خود، بیش از پیش در حال گرفتار کردن خود در تله‌ای است که برون‌رفت از آن قطعا هزینه‌های بسیار سنگینی برای او و ساکنین سرزمین‌های اشغالی در پی خواهد داشت./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده