رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

جزئیات سفر پزشکیان به نیویورک از زبان عراقچی + فیلم

جزئیات سفر پزشکیان به نیویورک از زبان عراقچی + فیلم وزیر امور خارجه کشورمان گفت: برنامه‌ریزی‌ها برای سفر به نیویورک در حال انجام است و محدودیت‌ها اهمیت چندانی ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 12
کد خبر: ۲۸۸۸۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس عراقچی،  پس از حضور در برنامه «گفتگوی ویژه خبری» گفت: برنامه‌ریزی‌ها برای سفر به نیویورک در حال انجام است و محدودیت‌ها اهمیت چندانی ندارد. ما فقط برای حضور در سازمان ملل و انجام مذاکرات در چارچوب آن به نیویورک می‌رویم و صرفاً سخنرانی خواهیم داشت؛ بنابراین محدودیتی که اعمال شود برای ما اهمیتی ندارد.

وی افزود: این سفر یک مأموریت مشخص دارد و ان‌شاءالله به آن عمل خواهیم کرد. برنامه‌ریزی‌ها انجام شده و در صورتی که تا آن زمان مشکل خاصی پیش نیاید و موضوع ویزاها نیز بدون مانع باشد، این سفر قطعاً انجام خواهد شد. /مهر

کلمات کلیدی: عراقچی پزشکیان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار