اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند

زینی‌وند: داوطلبان شورا‌ها باید تا ۲۷ مهر استعفا دهند

معاون سیاسی وزارت کشور گفت: قانون جدید انتخابات شورا‌های اسلامی شهر الزام به استعفای داوطلبان عضویت در شورا‌ها تا حداقل سه ماه پیش از روز ثبت‌نام را مقرر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 13
کد خبر: ۲۸۸۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، علی زینی‌وند معاون سیاسی وزارت کشور در گفتگوی تلویزیونی گفت: آن‌گونه که شما نیز اشاره فرمودید، ان‌شاءالله انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر و روستا در یازدهم اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد. فرایند انتخابات آغاز شده و ستاد انتخابات در وزارت کشور مستقر گردیده و کار‌های اجرایی شروع شده است.

وی افزود: نخستین مرحله اجرایی انتخابات، آموزش مسئولان مستقیم انتخابات استان‌ها بود که در جوار بارگاه ملکوتی حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) برگزار شد و در همان‌جا نخستین اطلاعیه ستاد انتخابات نیز منتشر گردید.

معاون سیاسی وزارت کشور ادامه داد: همان‌طور که می‌دانید، قانون جدید انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا تغییراتی داشته است. از جمله این تغییرات، الزام به استعفای داوطلبان عضویت در شورا‌ها حداقل سه ماه پیش از روز ثبت‌نام است؛ در حالی که پیش‌تر این استعفا در روز ثبت‌نام صورت می‌گرفت. بر این اساس و طبق اطلاعیه صادرشده، افرادی که قصد نامزدی در انتخابات شورا‌ها را دارند، باید از تاریخ ۲۱/‏۰۷/‏۱۴۰۴‬ تا ۲۷/‏۰۷/‏۱۴۰۴‬ استعفای خود را ارائه کنند. توصیه ما این است که داوطلبان روز بیست‌ویکم مهر را مبنا قرار دهند، اگرچه تا بیست‌وهفتم همان ماه فرصت قانونی وجود دارد.

زینی‌وند خاطرنشان کرد: تغییر دیگر در قانون، ثبت‌نام الکترونیک داوطلبان است. فرم ثبت‌نام در حال طراحی است و در روز‌های آینده منتشر خواهد شد؛ بنابراین داوطلبان باید برای تکمیل ثبت‌نام الکترونیک آمادگی لازم را داشته باشند./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار