سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

تحریم‌های جدید آمریکا علیه برخی شرکت‌های ایرانی و ۹ کشور دیگر

وزارت بازرگانی آمریکا از تحریم‌های تازه علیه برخی شرکت‌های ایرانی و ۹ کشور دیگر خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 13
کد خبر: ۲۸۸۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت بازرگانی آمریکا شنبه شب به وقت تهران از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران و برخی کشور‌های دیگر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری نیوزآرمنیا، وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرده است که از ۱۶ سپتامبر (سه شنبه ۲۵ شهریور)، تحریم‌هایی را علیه شرکت‌هایی از ایران، روسیه، ترکیه، هند، پاکستان، چین، بلاروس، سنگاپور، تایوان و امارات متحده عربی اعمال خواهد کرد.

این وزارتخانه مدعی شده که فعالیت‌های این شرکت‌ها با منافع امنیت ملی آمریکا مغایرت دارد. بر اساس ادعای آمریکا، این شرکت‌ها کالا‌هایی را به بخش صنایع نظامی روسیه ارسال کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، در واکنش به تحریم‌های تازه آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی، نگاهی به سابقه اقدامات مشابه نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی ایران همواره تلاش کرده با اتکا به توان داخلی و همکاری‌های منطقه‌ای، فشار‌های خارجی را بی‌اثر کند. در سال‌های اخیر، ایالات متحده بار‌ها با ادعای تهدید امنیت ملی، شرکت‌ها و نهاد‌های ایرانی را هدف تحریم قرار داده است.

با وجود این فشارها، ایران توانسته است مسیر توسعه فناوری‌های راهبردی خود را ادامه دهد و با ایجاد شبکه‌های تأمین داخلی و منطقه‌ای، وابستگی به منابع خارجی را کاهش دهد. همچنین، کشور‌های هم‌پیمان ایران در منطقه و فراتر از آن، از جمله چین، روسیه و برخی کشور‌های آسیایی، برابر فشار‌های آمریکا مواضع مستقل‌تری اتخاذ کرده‌اند و در مواردی همکاری‌های اقتصادی و نظامی خود با تهران را حفظ کرده‌اند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار