پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

روسیه: نیازی به روابط دیپلماتیک با لهستان نداریم

روسیه: نیازی به روابط دیپلماتیک با لهستان نداریم معاون شورای امنیت روسیه امروز در واکنش به تهاجم پلیس به مدرسه وابسته به مسکو در ورشو تصریح کرد: ما نیازی به روابط دیپلماتیک با لهستان نداریم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 29
کد خبر: ۱۸۱۶۸۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه امروز شنبه در واکنش به اقدام اخیر لهستان اعلام کرد: روسیه نیازی به روابط دیپلماتیک با لهستان ندارد.

نایب رئیس شورای امنیت فدراسیون روسیه در واکنش به تهاجم پلیس لهستان به مدرسه وابسته به سفارت روسیه در ورشو گفت: من دلیلی برای حفظ روابط دیپلماتیک با لهستان نمی بینم.

دیمیتری مدودف در این خصوص اضافه کرد: این دولت نباید برای ما وجود داشته باشد. تا زمانی که روس‌هراس ها در قدرت باشند و اوکراین پر از مزدوران لهستانی است که باید بی رحمانه مانند موش های متعفن نابود شوند.

سرگئی آندرِیِف، سفیر روسیه در لهستان ساعاتی پیش با اشاره به توقیف ساختمان مدرسه سفارت روسیه در ورشو، گفت که این اقدام غیرقانونی و سیاست‌ زده ای است.

آندرِیِف با اشاره به اینکه ضابط قضایی لهستان چند وقت پیش خواستار تخلیه و جابه‌جایی ساختمان مدرسه تا ۲۹ آوریل شده بود، گفت: براساس کنوانسیون وین، ورود غیرمجاز به ساختمان‌های دیپلماتیک و توقیف آن مجاز نیست. مقامات لهستان به حکم دادگاه‌های این کشور استناد کرده و ما این احکام را غیرقانونی و سیاست‌زده تلقی می‌کنیم. در کشورهای متمدن، چنین مسائلی از طریق مذاکره حل و فصل می‌شود.

سفیر روسیه با تاکید بر اینکه درست نیست دیپلمات‌های روس با مقامات لهستان وارد تقابل شوند، تصریح کرد: باید ساختمان را تحویل دهیم و امروز کارمندان را خارج می‌کنیم. برای آنها در یک مجتمع مسکونی آپارتمان‌هایی تدارک دیده شده است.

سفیر روسیه در لهستان از ثبت اعتراض رسمی علیه تصمیم مقامات ورشو درباره توقیف ساختمان مدرسه سفارت روسیه خبر داد و تاکید کرد: این اعتراض را ثبت خواهیم کرد و مرکز(مسکو) درباره اقدامات تلافی‌جویانه تصمیم‌گیری خواهد کرد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار