حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

پارلمان رژیم صهیونیستی طرح لغو توافقنامه اسلو را بررسی می‌کند!

پارلمان رژیم صهیونیستی طرح لغو توافقنامه اسلو را بررسی می‌کند! تلویزیون رژیم صهیونیستی از اقدامات پارلمان این رژیم برای لغو توافقنامه اسلو خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 15
کد خبر: ۲۸۹۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که تزوی سوکوت یکی از نمایندگان پارلمان این رژیم طرح قانون جدیدی را به کنست ارائه داده که به لغو توافقنامه اسلو اشاره دارد.

بر اساس این گزارش، نماینده صهیونیست مذکور مدعی شد که توافق اسلو شکست سنگین و خلأ امنیتی بزرگی برای رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود.

وی اضافه کرد که تل آویو نمی‌تواند به توافقنامه‌هایی پایبند باشد که طرف مقابل آنها را نقض می‌کند.

لازم به ذکر است ۳۲ سال پیش در محوطه کاخ سفید توافقی کاملاً یک طرفه به سود اشغالگران صهیونیست به امضای یاسر عرفات و اسحاق رابین رسید.

مذاکراتی به‌طور مخفیانه در اسلو، پایتخت نروژ انجام شد و در ۲۰ اوت ۱۹۹۳ به پایان رسید و این توافقنامه به‌طور رسمی در ۱۳ سپتامبر ۱۹۹۳ (مصادف با ۲۲ شهریور ۱۳۷۲ ه. ش.) در واشنگتن با حضور یاسر عرفات، اسحاق رابین و بیل کلینتون به امضا رسید. بر اساس این توافقنامه، تشکیل حکومت خودگردان فلسطین به عنوان یک نهاد اداری موقت تعیین شد.

در توافقنامه اسلو با شعار «صلح در برابر زمین» بر ضرورت مذاکره در مورد راه حل نهایی بین فلسطینی‌ها و اشغالگران صهیونیست در مدت ۵ سال تاکید شد، اما گذر زمان نشان داد که رژیم اشغالگر حقوق فلسطینیان را در تمام موارد از جمله شهرک سازی، کنترل قدس، مسجد الاقصی، امنیت ساکنان، تعیین مرزها، سرنوشت آوارگان، تقسیم آب و ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی، کاملاً نادیده گرفته است.

در واقع، رژیم اشغالگر صهیونیستی، درست برعکس مفاد اسلو عمل کرد و از این توافق تنها برای مصادره اراضی بیشتر فلسطینی‌ها و توسعه شهرک‌ها سوء استفاده نمود./مشرق

کلمات کلیدی: رژیم صهیونیستی
ارسال نظر
captcha