آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه

بارش مهر ماه در استان‌های ساحلی خزر، شمال غرب، زنجان و کردستان، نوار شمالی شمال شرق و دامنه جنوبی البرز در محدوده نرمال و سایر استان‌های کشور مطابق فصل بی بارش هستند. دمای هوای نیمه شمالی و جنوب غرب کشور در هفته پایانی شهریور و هفته اول مهر ۱ تا ۳ درجه کمتر از نرمال و برای سایر مناطق در محدوده نرمال تا یک درجه بیش از آن پیش بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 16
کد خبر: ۲۸۹۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، جدیدترین نقشه‌های پیش بینی هفتگی بارش و دمای کشور بر مبنای نقشه‌های احتمالاتی توسط پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از ۲۴ شهریور ماه تا ۴ آبان ماه سال جاری تولید و ارائه شد.

بر این اساس، بارش هفته اول (۲۴ تا ۳۰ شهریور) در استان‌های نوار شمالی بیش از نرمال است. مقدار بارش انباشته با احتمال ۵۰ تا ۷۵ درصد، در مناطقی از استان‌های گیلان و مازندران از ۵۰ تا ۱۰۰ میلیمتر برآورد می‌شود. برای بخش‌های محدودی از جنوب شرق کشور نیز بارش پراکنده محتمل است. سایر مناطق کشور مطابق فصل بی بارش است و یا بارش آنها در خور توجه نیست.

بر این اساس، دمای هوای هفته اول در یک سوم شمالی کشور ۱ تا ۳ درجه کمتر از نرمال، در محدوده دشت لوت و مناطق مجاور زاگرس جنوبی ۱ تا ۳ درجه بیش از نرمال و برای سایر مناطق در محدوده نرمال است.

بارش هفته دوم در استان‌های ساحلی خزر، زنجان تا شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و نوار شمالی شمال شرق در محدوده نرمال است. در بخش‌های محدودی از جنوب شرق کشور انتظار بارش موسمی وجود دارد. سایر مناطق فصل بی‌بارش هستند. دمای هوای هفته دوم در جنوب شرق و مناطق ساحلی خلیج همیشه فارس در محدوده نرمال و سایر مناطق کشور از ۱ تا ۳ درجه کمتر از نرمال خواهد بود.

در ادامه، بارش هفته سوم و چهارم استان‌های ساحلی خزر در محدوده نرمال و برای دیگر مناطق نوار شمالی کشور کمتر از نرمال پیش‌بینی می‌شود. در هفته پایانی مهر بارشی نرمال برای نوار شمالی و استان‌ها در غرب کشور برآورد می‌شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، بارش هفته ششم (هفته اول آبان) در استان‌های ساحلی خزر تا نوار شمالی شمال شرق در محدوده نرمال و برای سایر مناطق کمتر از نرمال برآورد می‌شود. دمای هوای هفته‌های سوم تا ششم با نوساناتی در محدوده نرمال برآورد می‌شود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار