آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

یورش معترضان به دادگاه نتانیاهو در تل‌آویو/ خانواده‌های قربانیان غزه خواستار پایان جنگ شدند

یورش معترضان به دادگاه نتانیاهو در تل‌آویو/ خانواده‌های قربانیان غزه خواستار پایان جنگ شدند  منابع صهیونیستی از یورش معترضان اسرائیلی برای برهم‌زدن جلسه دادگاه «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به اتهام فساد مالی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 17
کد خبر: ۲۸۹۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یدیعوت آحارانوت»، شماری از معترضان و خانواده‌های اسرائیلی با یورش به دادگاه منطقه‌ای تل‌آویو جلسه محاکمه «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را قطع کردند و خواستار پایان جنگ غزه شدند.

آنها بر سر نخست‌وزیر فریاد زدند و او را مسئول رنج مداوم خانواده‌های نظامیان، کشته‌شدگان و اسیران در غزه دانستند.

گفته می‌شود یکی از معترضان، نتانیاهو را به دلیل تصمیم به گسترش دامنه جنگ برای اشغال شهر غزه و بی‌توجهی به جان اسرا تهدید به ترور کرده است که این مسأله پس از شروع مجدد جلسه محاکمه، دستاویز نخست‌وزیر برای بهانه‌جویی در دادگاه شد و گفت: اکنون واقعیت محاکمه تغییر کرده است و دادگاه باید به این امر رسیدگی کند.

نتانیاهو روز گذشته (سه‌شنبه) به خاطر رسیدگی به مرحله دیگری از پرونده فساد سیاسی و مالی خود در دادگاه حضور یافت و اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی عملیات «قابل توجهی» را در غزه آغاز کرده است.

در همین ارتباط، «ایتامار بن‌گویر»، وزیر افراطی امور داخلی رژیم صهیونیستی خواستار تعطیلی محاکمه نتانیاهو تا پایان جنگ غزه شده بود.

پیش از این «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا با انتقاد به ادامه روند محاکمه نتانیاهو، تهدید به تعلیق کمک‌های مالی به رژیم صهیونیستی کرده و مدعی شده بود که ادامه روند محاکمه، مانع از توانایی نتانیاهو برای مذاکره با جنبش حماس می‌شود.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با سه پرونده مجزا به اتهامات رشوه، تقلب و سوءاستفاده از اعتماد عمومی روبه‌روست. او متهم است که بیش از ۲۰۰ هزار دلار هدیه از تاجران دریافت کرده و امتیازاتی به ارزش صدها میلیون دلار به یک شرکت مخابراتی داده تا در رسانه‌ها مورد حمایت قرار گیرد./ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار