کره جنوبی برای مشارکت در درگیری‌ غرب آسیا نیرو اعزام نمی‌کند پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود فاکس نیوز مدعی حمله پهپادی و موشکی ایران به کشتی آمریکایی شد برخورد شناور‌های دریایی هند و پاکستان در دریای عرب؛ دهلی نو کاردار اسلام‌آباد را احضار کرد

ونزوئلا به موشک‌های پیشرفته روسی مجهز شد/ تهدیدی جدید برای ناوهای آمریکایی

ونزوئلا به موشک‌های پیشرفته روسی مجهز شد/ تهدیدی جدید برای ناوهای آمریکایی  در بحبوحه تنش‌های فزاینده میان واشنگتن و کاراکاس، منابع خبری از تجهیز جنگنده‌های نیروی هوایی ونزوئلا به موشک‌های پیشرفته ضد کشتی خا-۳۱ ساخت روسیه خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 20
کد خبر: ۲۸۹۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع خبری روز شنبه از تجهیز جنگنده‌های نیروی هوایی ونزوئلا به موشک‌های پیشرفته خا-31 خبر دادند.

بر اساس این گزارش، روسیه ونزوئلا را به موشک‌های مرگبار ضد کشتی خا-31 با سرعت 3.5 ماخ مجهز کرده است.

این موشک می‌تواند تهدیدی جدی برای ناوچه یا ناوشکن نیروی دریایی آمریکا باشد. در روزهای گذشته نیروی هوایی ونزوئلا شماری از جنگنده‌های سوخو خود را در نمایش قدرت به پرواز درآورد.
در روزهای گذشته دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از دومین حمله دقیق و هدفمند با ادعای حمله به کارتل‌های خشونت‌بار مواد مخدر و تروریست‌های مواد مخدر در منطقه خبر داد.

گزارش‌ها از بسیج مردمی شهروندان ونزوئلا و آموزش‌های نظامی برای هرگونه رویارویی محتمل با ارتش آمریکا حکایت دارد.

مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا گفته ایالات متحده با هدف سرقت منابع طبیعی ونزوئلا از جمله نفت، گاز و طلا، در تلاش است تا یک دولت دست‌نشانده در این کشور ایجاد کند.

مادورو  اظهار داشت: «آمریکا طرحی امپریالیستی طراحی کرده تا با تغییر رژیم در ونزوئلا، دولتی وابسته به خود ایجاد کند و بزرگ‌ترین ذخایر نفت جهان، چهارمین ذخایر بزرگ گاز و بزرگ‌ترین ذخایر طلا را به سرقت ببرد.»

 او افزود که آمریکا برای رسیدن به این هدف، ناوهای جنگی و یک زیردریایی هسته‌ای را در منطقه کارائیب مستقر کرده و اتهامات نادرستی علیه ونزوئلا مطرح می‌کند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار