یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

ماکرون: به‌رسمیت شناختن فلسطین پاداشی برای حماس نیست/ آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم

ماکرون: به‌رسمیت شناختن فلسطین پاداشی برای حماس نیست/ آماده تحریم‌های اسرائیل هستیم رئیس‌جمهور فرانسه ضمن انتقاد از اظهارات همتای آمریکایی خود در رابطه با به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین، تاکید کرد که فرانسه آماده مواجهه تحریم‌های احتمالی از سوی اسرائیل است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 23
کد خبر: ۲۸۹۸۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، «امانوئل ماکرون» شامگاه سه‌شنبه طی مصاحبه‌ای با رسانه فرانسوی «بی‌اف‌ام‌تی‌وی» بیان کرد: «ما تمام گزینه‌های ممکن را برنامه‌ریزی کرده‌ایم. ما از قبل برنامه‌ریزی می‌کنیم و همیشه از منافع فرانسه در هر کجا که نمایندگی داشته باشد، دفاع خواهیم کرد.»

ماکرون که روز دوشنبه طی کنفرانس راه‌حل ۲ دولتی به ریاست مشترک فرانسه و عربستان در مقر سازمان ملل متحد، فلسطین را به‌عنوان کشور به‌رسمیت شناخت، در این مصاحبه تاکید کرد: «کاملا نادرست است که بگوییم این پاداشی برای حماس است.»

او در ادامه مدعی شد: «این اقدام تنها راه منزوی کردن حماس است. تنها راه ریشه‌کن کردن حماس، ایجاد یک مرجعیت مشروع است. این دقیقا همان کاری است که ما انجام می‌دهیم. هیچ ابتکار دیگری وجود ندارد که حماس را به اندازه راه‌حل ۲ دولتی منزوی کند. اسرائیل همچنین تمام تصمیم‌گیرندگان نظامی- فلسطینی را خنثی کرده و ما در حال منزوی کردن حماس هستیم.»

این اظهارات ماکرون در حالی بیان شد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا ساعاتی پیش طی سخنرانی در هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل ادعا کرد: «به‌رسمیت شناختن فلسطین پاداشی برای حماس است.»

رئیس‌جمهور ماکرون در ادامه این مصاحبه با اشاره به رویای همتای آمریکایی خود درخصوص کسب جایزه صلح نوبل گفت: ««من رئیس‌جمهور آمریکا را می‌بینم که تلاش می‌کند و خواستار جایزه صلح نوبل است، اما جایزه صلح نوبل فقط در صورتی امکان‌پذیر است که این درگیری را متوقف کنید.»

درحالی‌که رژیم صهیونیستی همچنان به جنایات خود در نوار غزه ادامه می‌دهد، ماکرون گفت: «راه دیگری برای صلح وجود دارد که موثرتر از مسیر جنگ است.»

امانوئل ماکرون با اشاره به تهدید «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و کابینه‌اش مبنی بر اعمال تحریم علیه فرانسه به‌دنبال به‌رسمیت شناختن فلسطین تصریح کرد: «اما اگر چنین سناریویی رخ دهد، ما پاسخ خواهیم داد و ما آماده خواهیم بود. ما برای هر چیزی آماده خواهیم بود.»

رئیس‌جمهور فرانسه ضمن تاکید بر اجرای آتش‌بس در غزه، گفت: «طرح گام‌به‌گام ما درباره فلسطین طی شب رخ نخواهد داد و باید علاوه بر این موارد، آتش‌بس در غزه برقرار شود و اسرا آزاد شوند. همچنین گام بعدی از سرگیری عملیات بشردوستانه در نوار غزه و به دنبال آن تشکیل یک حکومت انتقالی که در آن با اسرائیل مشورت شود و حکومت فلسطین نیز در آن گنجانده شود، است.»

او همچنین به استقرار «یک هیات تثبیت با نیرو‌های منطقه‌ای» در نوار غزه اشاره کرد که در مرحله سوم انجام خواهد شد.

امانوئل ماکرون تاکید کرد که در ابتدا قرار بود سخنرانی او درخصوص به‌رسمیت شناختن فلسطین در تاریخ ۱۸ ژوئن (۲۸ خرداد ماه) ایراد شود، اما تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران باعث به‌تعویق افتادن آن و موکول کردن این برنامه به کنفرانس سازمان ملل شد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: ماکرون حماس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار