پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم پزشکیان: مذاکرات اخیر با سیگنال‌های دلگرم‌کننده همراه بود پزشکیان: افراد یا گروه‌هایی که اسناد و مدارکی در زمینه حوادث دی‌ماه دارند، ارائه کنند ادعای نیویورک تایمز از بازآرایی هرم قدرت در ایران / علی لاریجانی در کانون تصمیم‌های امنیتی واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد پزشکیان: باید زخم‌های ایجاد شده را ترمیم کنیم/ در مقابل فشار‌ها سر خم نمی‌کنیم جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور کشف محموله بزرگ سلاح جنگی در مرز + جزئیات عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است

صباحی‌‌فرد: رژیم صهیونیستی متوسل به آتش بس شد

با بیان اینکه در دفاع مقدس ۱۲ روزه ‌توانستیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن ضربات جبران‌ناپذیری به پیکره دشمن صهیونی وارد کنیم، گفت: رژیم منحوس صهیونیستی در برابر اراده جوانان غیور و غیرتمند ایران ‌سر تعظیم و تسلیم فرود آورد و متوسل به آتش بس شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۰۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 25
کد خبر: ۲۹۰۰۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ علیرضا صباحی‌‌فرد فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) کشور در بازدید از مواضع پدافندی شمال‌غرب اظهار داشت: در دفاع مقدس 12 روزه کارکنان پدافند هوایی ارتش در کنار برادران خود در پدافند نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حماسه‌های درخشانی از ایثار و مقاومت را رقم زدند.

وی با بیان اینکه رژیم منحوس صهیونیستی در برابر اراده جوانان غیور و غیرتمند ایران اسلامی سر تعظیم و تسلیم فرود آورد و متوسل به آتش بس شد، گفت: قرارگاه پدافند هوایی کشور به عنوان خط مقدم دفاع از ایران اسلامی در هر موقعیتی در بالاترین سطح خود از توان رزمی و آمادگی دفاعی قرار دارد.

امیر سرتیپ صباحی‌‌فرد تاکید کرد: تدابیر حکیمانه و مدبرانه رهبرمعظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) در همه دوره‌ها راهگشا و حلال بسیاری از مشکلات بوده است که دفاع مقدس 12 روزه هم نمونه بی‌نظیری از فرماندهی ایشان بود که توانستیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن ضربات جبران‌ناپذیری به پیکره دشمن صهیونی وارد کنیم.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی کشور به تجربیات دوران هشت سال دفاع مقدس اشاره و تصریح کرد: در دفاع مقدس 12 روزه جوانان ما پرصلابت‌تر و پر‌روحیه‌تر از جوانان دوران هشت سال جنگ تحمیلی در مقابل رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکای جنایتکار ایستادند.

وی خاطرنشان کرد: مردم ایران اسلامی بار دیگر با وحدت و انسجام ملی و پشتیبانی خود از نیروهای مسلح در جنگ تحمیلی 12 روزه نشان دادند به هیچ وجه اجازه نخواهند داد دشمنان این مرزوبوم چشم طمعی به حدود و ثغور میهن اسلامی‌مان داشته باشند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر