بقایی با سفیر هند در تهران دیدار کرد رونمایی روبیو از برنامه‌های آمریکا برای ونزوئلا هشدار مجارستان به اروپا درباره جنگ مستقیم با روسیه ناتو: گرینلند برای استقرار نیرو‌های نظامی بیشتر آمریکا آماده است موضع‌گیری وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله: حزب الله باید خلع سلاح و منحل شود گفت‌وگوی واشنگتن و کاراکاس برای صادرات نفت ونزوئلا رئیس جمهوری موقت ونزوئلا: حمله وحشیانه آمریکا، نقض حقوق بین‌الملل بود رسانه عبری: حماس صفوف نظامی خود را ترمیم کرده است وزیر خارجه ونزوئلا: از درخواست روسیه برای آزادی مادورو سپاسگزاریم پیام مکتوب عراقچی به فؤاد حسین غیبت سوال برانگیز ونس در کنفرانس خبری اعلام بازداشت مادورو حاکم شارجه امارات خود را نواده امام علی علیه السلام خواند رودریگز به‌عنوان رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد نتانیاهو از طریق پوتین به ایران پیام داد: قصد حمله نداریم ایروانی: آمریکا ریاکارانه و با ریختن اشک تمساح مدعی حمایت از مردم ایران است

تهدید ترامپ به مداخله در روند برگزاری بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

رئیس جمهور آمریکا تهدید به لغو برگزاری بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶ در شهرهای کشورش در صورتی که شرایط امنیتی در آن شهرها را «خطرناک» تشخص دهد، کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۰۴ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 26
کد خبر: ۲۹۰۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که کمتر از ۹ ماه تا برگزاری بازی‌های جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ به میزبانی سه کشور ایالات متحده، کانادا و مکزیک مانده، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا تهدید به مداخله در روند برگزاری این بازی‌ها کرده است.

به گزارش خبرگزاری «پرس اسوسیشن»، «دونالد ترامپ» که از چندی شرایط را در چند شهر کشورش با اعزام نیروهای نظامی و گارد ملی امنیتی کرده، از احتمال مداخله خود در روند برگزاری بازی‌های جام جهانی با تصمیم به تغییر دادن شهرهای میزبان این بازی‌ها به بهانه شرایط امنیتی موجود در این شهرها صحبت کرده است.

ترامپ هشدار داد چنانچه تشخیص دهد شرایط امنیتی در شهرهای میزبان این بازی‌ها در ایالات متحده «خطرناک» شده، محل برگزاری بازی‌ها را تغییر داده و به جای دیگری منتقل خواهد کرد.

او در این راستا گفته که از «امنیت» شهرهای سان فرانسیسکو و سیاتل اطمینان حاصل خواهد کرد چون این شهرها «توسط دیوانه‌های چپ افراطی که نمی‌دانند چه کار می‌کنند» اداره می‌شوند.

استادیوم لومن فیلد در شهر سیاتل قرار است در تابستان آینده میزبان ۶ بازی‌ از بازی‌های جام جهانی باشد و استادیوم لیوایز واقع در شهر سانتا کلارا که یک ساعت تا سان فرانسیسکو فاصله دارد میزبان ۶ بازی دیگر خواهد بود.

ترامپ همچنین بار دیگر تهدید به اعزام نظامیان فدرال به شهر شیکاگو مشابه با کاری که قبل از این در شهرهای لس آنجلس و واشنگتن دی.سی انجام داده، کرد. او در حالی که شهر شیکاگو قرار نیست از بازی‌های جام جهانی میزبانی کند گفت قول می‌دهد شرایط را در این شهر برای جام جهانی «امن سازد.»

رئیس جمهور آمریکا گفت: «اگر فکر کنیم که شرایط امنیتی در هر شهری حتی ذره‌ای برای جام جهانی خطرآفرین شده اجازه به برگزاری نخواهیم داد. چون این بازی‌ها قرار است در شهرهای زیادی برگزار شوند.»

او ادامه داد: «ما آن را به محل دیگری که چندان دور نباشد منتقل خواهیم کرد اما امیدورام چنین اتفاقی نیفتد.»

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶ از ۲۱ خرداد سال آینده به میزبانی سه کشور آمریکا، کانادا و مکزیک آغاز می‌شود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار