سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

در دیدار کمیسیون امنیت ملی با لاریجانی چه گذشت؟  

در دیدار کمیسیون امنیت ملی با لاریجانی چه گذشت؟   اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در دیدار با علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، مسائل مهمی از جمله موضوع هسته‌ای، وضعیت افغانستان، مشکلات جزیره بوموسی و ضرورت تقویت هماهنگی میان مجلس و شورای عالی امنیت ملی را مطرح کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 30
کد خبر: ۲۹۰۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از برگزاری نشست مشترک اعضای این کمیسیون با علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، خبر داد.

وی با اشاره به جزئیات این نشست اظهار داشت: در این جلسه، اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نکات متعددی را مطرح کردند که از جمله آنها می‌توان به لزوم برخورد جدی با بدعهدی‌های غرب در موضوع هسته‌ای و ضرورت بازتعریف نقش ایران در معادلات منطقه‌ای اشاره کرد.

رضایی افزود: نمایندگان در این نشست همچنین نسبت به اعتبارزدایی از برخی نهاد‌ها ابراز نگرانی کرده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت دهک‌های پایین جامعه و مناطق محروم شدند. حل مشکلات حوزه مسکن مردم و توجه ویژه به مسائل جزیره بوموسی نیز از دیگر محور‌های مورد تأکید اعضای کمیسیون بود.

به گفته سخنگوی کمیسیون، موضوع افغانستان و پیامد‌های آن، بی‌حاصل بودن مذاکرات گذشته، تأکید بر انسجام ملی، لزوم هدایت افکار عمومی، و توجه به نقش رسانه‌ها نیز در این جلسه به‌عنوان محور‌های مهم مورد بحث قرار گرفت.

وی ادامه داد: رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در این نشست بر ضرورت تعامل مستمر میان شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی تأکید کرد و افزایش ارتباطات و هماهنگی‌های دوجانبه را خواستار شد.

رضایی در پایان خاطرنشان کرد: دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در این جلسه بر اهمیت حفظ اتحاد ملی و تقویت انسجام اجتماعی در جامعه تأکید داشت./ تسنیم 

کلمات کلیدی: مجلس لاریجانی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار