رسانه‌های اسرائیلی: نتانیاهو هفته آینده راهی واشنگتن می‌شود غریب آبادی: پیشنهاد یک مسیر جدید برای ورود و خروج شناور‌ها را به طرف عمانی ارائه کردیم ارتش کویت: یکی از شناور‌های نیروی دریایی ما هدف قرار گرفت/ ۴ نیرو‌ی مسلح مجروح شدند سنتکام: حملات جدیدی را علیه ایران آغاز کردیم / محاصره دریایی از ساعت ۴ بعدازظهر به وقت شرق آمریکا اجرایی خواهد شد ادعای آکسیوس: دستور ترامپ به نتانیاهو برای خروج نظامیان اسرائیل از سوریه و لبنان شد نتانیاهو ایران را تهدید کرد ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم! پایگاه نظامی آمریکا در کویت هدف قرار گرفت نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد

روسیه: نفت برنت به ۵۰ دلار می‌رسد

روسیه: نفت برنت به ۵۰ دلار می‌رسد  وزارت دارایی روسیه پیش بینی کرد که قیمت نفت برنت در سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ در محدوده ۶۰ تا ۷۰ دلار در هر بشکه باقی خواهد ماند اما در شرایط رشد ذخایر نفت، خطر کاهش کوتاه‌مدت قیمت تا ۵۰ دلار افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۲۹۰۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دارایی روسیه پیش بینی کرد که قیمت نفت برنت در سال‌های 2025 و 2026 در محدوده 60 تا 70 دلار در هر بشکه باقی خواهد ماند اما در شرایط رشد ذخایر نفت، خطر کاهش کوتاه‌مدت قیمت تا 50 دلار افزایش یافته است.

ارزیابی این وزارتخانه در پیش‌نویس راهنمای سیاست‌های بودجه‌ای، مالی و تعرفه‌های گمرکی برای سال 2026 و دوره برنامه‌ریزی 2027 و 2028 منتشر شده است.

وزارت دارایی روسیه در این سند نوشت: لغو سریع محدودیت‌های عرضه نفت توسط کشورهای عضو ائتلاف اوپک‌پلاس در سال 2025 منجر به رشد تصاعدی تولید نفت در مقایسه با رشد تقاضا و ایجاد مازاد عرضه در بازار خواهد شد.
در ادامه این گزارش آمده است: در چنین شرایطی، قیمت نفت برای نخستین بار از زمان بحران کرونا در سال 2020 به عاملی محدودکننده برای تولید در کشورهایی با هزینه نهایی بالا بدل خواهد شد.

این وزارتخانه یادآور شد که قیمت نفت برنت که در ماه مه به دلیل نگرانی‌ها درباره کندی رشد اقتصادی و عدم اطمینان تجاری نسبت به ژانویه 18 درصد کاهش یافته بود، در ماه‌های ژوئن تا اوت زیر سطح 70 دلار در هر بشکه تثبیت شد که منعکس‌کننده انتظار مازاد عرضه در بازار بود.

وزارت دارایی روسیه افزود: ترکیب عواملی همچون افزایش حجم تولید نفت توسط کشورهای اوپک‌پلاس و وخامت چشم‌انداز اقتصاد جهانی شرایطی را ایجاد می‌کند که احتمال افزایش قیمت نفت پایین باشد. انتظار می‌رود قیمت نفت برنت در سال‌های 2025 و 2026 در محدوده 60 تا 70 دلار باشد اما در شرایط رشد پیش‌بینی‌شده ذخایر تجاری، خطر سقوط موقت قیمت به 50 دلار در هر بشکه افزایش یافته است.

این وزارتخانه تأکید کرد توازن بلندمدت بازار همچنان به سمت قیمت‌های پایین‌تر متمایل است چرا که انتظار می‌رود با گسترش ناوگان خودروهای برقی و افزایش سهم منابع انرژی تجدیدپذیر در ساختار تراز انرژی جهان، تقاضا کاهش یابد./تسنیم

کلمات کلیدی: نفت روسیه
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار