دادستان تهران: از متهمان پرونده‌های تراستی نفتی بالغ بر ۲۶ هزار میلیارد تومان وصولی داشته‌ایم ظفرقندی: بیماران سرطانی نگران تأمین دارو نباشند فرهادی: برای بهبود معیشت معلمان برنامه داریم تهران خنک می‌شود؛ باران در راه است / هشدار هواشناسی درباره وزش باد و گردوخاک / پیش‌بینی هوای پایتخت تا شنبه جنجال بر سر استخدام استادان دانشگاه/ وزارت علوم: شروط قانونی حذف نشده بود/ متن آیین‌نامه اصلاح شد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۵ چه زمانی منتشر می‌شود؟ / جدیدترین خبر از وزیر علوم استارلینک برای ۱۵ هزار ماهواره نسل جدید مجوز گرفت/ امکان اتصال مستقیم گوشی به اینترنت ماهواره‌ای فراهم شد؟ هشدار فوری هلال‌احمر به مردم ۴ استان/ احتمال طغیان رودخانه‌ها و آبگرفتگی معابر آزادی تتلو از زندان صحت دارد؟ نگرانی از شیوع طاعون در روسیه بالا گرفت / WHO: آزمایش افراد در تماس منفی بود رداکارت دانشجویی چیست؟ / زمان اجرا، اعتبار کارت و نحوه استفاده از رداکارت دانشجویی تازه‌ترین اخبار از شیوع طاعون در روسیه | «مرگ سیاه» برگشته است؟ وقوع رگبار و وزش باد شدید در راه تهران؛ کاهش ۴ درجه‌ای دما از جمعه آیا طاعون به ایران می‌رسد؟ پاسخ به نگرانی این روزها آیا طاعون به ایران می‌رسد؟ پاسخ به نگرانی این روزها تهران گرم می‌شود، افزایش دما از چهارشنبه/ کاهش مجدد دما در هفته آینده

استاندار تهران: برنامه‌ریزی جامع برای مدیریت بحران با هدف استمرار خدمت‌رسانی به مردم

استاندار تهران: برنامه‌ریزی جامع برای مدیریت بحران با هدف استمرار خدمت‌رسانی به مردم  استاندار تهران با تاکید بر ضرورت داشتن سناریوهای مختلف برای مقابله و مدیریت انواع بحران‌های طبیعی و انسان‌ساخت، گفت: باید برنامه‌های جامع و اجرایی مورد تدوین قرار گیرد تا تحت هیچ شرایطی روند خدمت‌رسانی به مردم دچار اخلال نشود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۲۹۰۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان، بر لزوم آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی در برابر سناریوهای مختلف بحران های طبیعی و انسان ساخت تأکید کرد.

وی با بیان اینکه برنامه‌های اجرایی باید بر اساس شرایط بدبینانه طراحی شوند، اظهار داشت: همه برنامه‌ریزی‌ها و پیش‌بینی‌ها باید به گونه‌ای باشد که در مواقع ضروری هیچ خدشه‌ای بر سه ضلع امنیت، امداد و نجات و معیشت مردم وارد نشود.

استاندار تهران با اشاره به اینکه مردم در تمام برهه ها از حوادث غیرمترقبه و طبیعی تا جنگ 12 روزه پای کار بوده و هستند خاطرنشان کرد: مدیریت بحران محله محور و استفاده از بسیج مردمی از موارد بسیار مهم و اساسی است که باید توجه ویژه به آن وجود داشته باشد.

وی افزود: برنامه جامع استان باید به گونه‌ای تدوین شود که در شرایط فوق‌العاده، از جمله بحران‌های انسان ساخت مانند جنگ یا حوادث غیرمترقبه، امکان تداوم خدمت‌رسانی به 18 میلیون جمعیت پایتخت فراهم باشد و بر همین اساس، اصل مهم در حوزه مدیریت بحران آن است که برای تهدیدات حداقلی نیز تمهیدات حداکثری اندیشیده شود.

استاندار تهران تأکید کرد: وزارت جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های امدادرسان و خدمات‌رسان باید پای کار بیایند تا با هماهنگی کامل، هیچ خللی در ذخیره‌سازی، حمل‌ونقل و توزیع کالاهای اساسی مردم استان تهران در شرایط سخت به‌وجود نیاید./تسنیم

کلمات کلیدی: تهران
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار