بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

فون در لاین: فرصت طلایی برای آتش‌بس و آزادی اسرا در غزه

فون در لاین: فرصت طلایی برای آتش‌بس و آزادی اسرا در غزه رئیس کمیساریای اروپا گفت که آتش بس فوری در غزه و آزادی تمامی اسرا کاملاً در دسترس است و این فرصت باید مغتنم شمرده شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۲۹۰۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، «اورسولا فون در لاین» رئیس کمیساریای اروپا به پاسخ جنبش حماس به طرح 20 ماده ای ترامپ واکنش نشان داده و گفت که آمادگی حماس برای آزادی اسرا و اجرای طرح ترامپ اقدامی مثبت است و باید این لحظه مغتنم شمرده شود.

وی ادامه داد که آتش بس فوری در غزه و آزادی تمامی اسرا کاملاً در دسترس است و ما از تلاش‌های موجود برای تقویت راه حل تشکیل دو دولت حمایت می‌کنیم./مشرق

کلمات کلیدی: اروپا غزه
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار