مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد

ترامپ: اسرائیل با عقب‌نشینی اولیه از غزه موافقت کرده است

رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ مدعی شد که رژیم اسرائیل با خط اول عقب‌نشینی از غزه موافقت کرده و پس از آن نوبت تبادل اسرا است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 05
کد خبر: ۲۹۰۸۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «پس از مذاکرات، اسرائیل با خط اولیه عقب‌نشینی موافقت کرده است؛ خطی که ما آن را به حماس نشان داده و با آن‌ها به اشتراک گذاشته‌ایم».او مدعی شد که «به محض تأیید حماس، آتش‌بس بلافاصله اجرایی خواهد شد، تبادل گروگان‌ها و اسرا آغاز می‌شود و شرایط لازم برای مرحله بعدی عقب‌نشینی فراهم خواهد شد؛ مرحله‌ای که ما را به پایان این فاجعه‌ ۳۰۰۰ ساله نزدیک‌تر خواهد کرد». جنبش حماس شامگاه جمعه با طرح ۲۰ ماده‌ای ترامپ برای آتش‌بس در غزه موافقت مشروط کرد و دقایقی بعد ترامپ در پیامی در تروث‌سوشال پاسخ حماس را به منزله آمادگی این جنبش برای «صلح ماندگار» توصیف کرد و خواستار توقف فوری بمباران غزه توسط اسرائیل شد. به نوشته آکسیوس این اقدام ترامپ با تعجب و شگفتی بنیامین نتانیاهو همراه شده بود.درخواست ترامپ برای توقف حملات ارتش اسرائیل در غزه اما در حالی است که دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه شامگاه شنبه اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، ۹۳ حمله هوایی و توپخانه‌ای توسط دشمن اسرائیلی ۷۰ شهید در نوار غزه برجای گذاشته است.اما در خصوص مسأله عقب‌نشینی ارتش اسرائیل از غزه، طبق طرح ترامپ، این رژیم در پایان به طور کامل از غزه خارج نخواهد شد و در مساحتی موسوم به «منطقه امن» تا زمان نامشخصی باقی خواهد ماند.در بند ۱۶ طرح ترامپ آمده است: «...ارتش اسرائیل به تدریج اراضی غزه را که اشغال کرده، طبق توافقی که با دولت انتقالی منعقد می‌کند، تحویل خواهد داد. این اصل به استثناء یک منطقه امن خواهد بود که اسرائیلی‌ها تا زمانی که غزه به طور کامل از هرگونه تهدید تروریستی جدید ایمن شود! باقی خواهند ماند».
در این راستا شبکه عبری کان نیز شب گذشته به نقل از منابع اسرائیلی گفت که تل‌آویو به واشنگتن اطلاع داده است که قصد دارد چندین سال در منطقه حائل در غزه باقی بماند.با این حال جنبش حماس در بیانیه موافقت مشروط خود با طرح ترامپ، هیچ اشاره‌ای به نظر مثبت خود به عقب‌نشینی جزئی اسرائیل و بدون خروج کامل نیروها نکرد.شرط همیشگی جنبش حماس در تمامی مذاکرات مدیریت غزه از سوی یک تشکیلات کاملا فلسطینی و عدم دخالت رژیم اشغالگر در این مقوله بوده است.در پایان اینکه مذاکرات فنی برای اجرایی شدن طرح قرار است از روز دوشنبه در قاهره آغاز شود./فارس

کلمات کلیدی: دونالد ترامپ
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار