پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد پزشکیان: ادعاها علیه فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای ایران بی‌اساس است سردار قاآنی: رژیم صهیونیستی آتش‌بس درخواست کرد / جنگ خسارت دارد اما ایستادگی مقاومت بیشتر است مشاور فرمانده سپاه: اسرائیل در موقعیت جنگ با ایران نیست حجت الاسلام خاتمی: اروپایی‌ها با فعال کردن اسنپ بک هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت همسر آقای آقامحمدی شهادت یک شهروند در عملیات کور تروریستی در قصرقند سیستان و بلوچستان دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان حادثه دانشگاه تهران پزشکیان: دشمن بداند که با ترور، مملکت ما تسلیم نمی‌شود سعیدی: طرح خروج از NPT روی میز کمیسیون امنیت ملی قرار دارد

پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده

رئیس جمهور گفت: هم اکنون مشکل کشور ما عدم تناسب بین منابع و مصرف است و این فرونشست‌هایی که در زمین در تهران و اصفهان و اکثر شهر‌ها وجود دارد به دلیل بیرون کشیدن آب‌های زیرزمینی است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 05
کد خبر: ۲۹۰۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان صبح امروز، در سومین گام از طرح «در مسیر تحول»، دستور افتتاح و بهره‌برداری متمرکز از پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی در استان‌های مختلف کشور و به یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه را صادر کرد.

در این مراسم از ۵۷ هزار و ۲۲۶ واحد مسکن حمایتی شامل ۲۸ هزار و ۱۹۲ مسکن شهری و ۲۹ هزار و ۳۴ مسکن روستایی در نقاط مختلف کشور به‌صورت هم‌زمان و با دستور دکتر پزشکیان به بهره‌برداری رسید.

با دستور رئیس جمهور همچنین ۱۱ هزار و ۷۶۰ قطعه زمین در قالب طرح جوانی جمعیت و تأمین ۴.۵ هزار هکتار زمین مورد نیاز بخش مسکن واگذار شد.

در بخش حمل و نقل۸۴ پروژه به ارزش ۱۰۱ هزار میلیارد تومان، در بخش بازآفرینی شهری ۱۲ پروژه به ارزش ۷۹ میلیارد تومان، در بخش شهر‌های جدید ۱۱ پروژه به ارزش ۷۵۳ میلیارد تومان و در بخش هواشناسی ۹۵ پروژه به ارزش ۱۸ میلیارد تومان افتتاح و به بهربرداری رسید.

مسعود پزشکیان رئیس جمهور در مراسم افتتاح بر خط طرح‌های وزارت راه و شهرسازی گفت: در هر طرح توسعه‌ای باید موضوع محیط زیست و توسعه پایدار را در نظر گرفته شود. باید پاسخ داده شود اگر بخواهیم توسعه که را با چاه آب و برداشت از سفره‌های زیرزمینی انجام دهیم، بعد از آن چه کار باید کرد.

پزشکیان تاکید کرد: طبیعتاً حیاتی‌ترین مسئله‌ای که ما به آن نیاز داریم این است که تعادل و تناسب را میان منابع و مصارف به صورت کامل در نظر بگیریم و این به سیاست‌های توسعه شهری باز می‌گردد.

رئیس جمهور در ادامه ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته برای طرح‌های مورد افتتاح امروز، دستور افتتاح ۵۷ هزار و ۲۲۶ واحد مسکن حمایتی، ۲۰۲ پروژه حمل و نقل و بازآفرینی و شهرسازی و هواشناسی به ارزش ۱۶۴ هزار میلیارد تومان به همراه ۱۲۵ میلیون دلار را صادر کرد.

پزشکیان در پایان تصریح کرد: حتماً توسعه را با منابع باید در نظر گرفت. هم اکنون مشکل کشور ما عدم تناسب بین منابع و مصرف است و این فرونشست‌هایی که در زمین در تهران و اصفهان و اکثر شهر‌ها وجود دارد به دلیل بیرون کشیدن آب‌های زیرزمینی است، لذا نشست زمین و از بین رفتن چاه‌ها برای همین است و این در حالیست که بعداً مجددا گفته می‌شود که آب نداریم. باید قبل از هر چیزی تناسب و تعادل را در نظر بگیریم./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار