هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

هشدار ترامپ درباره اخراج کارکنان فدرال/ تعطیلی دولت ادامه دارد

هشدار ترامپ درباره اخراج کارکنان فدرال/ تعطیلی دولت ادامه دارد  دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت: در بحبوحه تعطیلی دولت، مشاغل و برنامه‌های دولتی حذف خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 08
کد خبر: ۲۹۱۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد دولتش در نظر دارد، تعدادی از برنامه های دولتی را به دلیل تعطیلی ادامه دار دولت، حذف کند.

وی افزود: طی 4 یا 5 روز آینده، جزئیات طرح خود برای کاهش مشاغل را نیز منتشر خواهد کرد.

در همین حال روز گذشته کاخ سفید اعلام کرد تاکنون هیچ یک از کارکنان دولت در ارتباط با تعطیلی اخراج نشده‌اند اما ممکن است این اتفاق رخ دهد.

پس از آنکه مهلت کنگره برای دستیابی به توافق بر سر بودجه پیش از آغاز سال مالی جدید در اول اکتبر بدون نتیجه به پایان رسید، دولت آمریکا روز چهارشنبه اول اکتبر (نهم مهر) وارد تعطیلی شد. این نخستین تعطیلی دولت از سال 2018 به شمار می‌رود. 
روز گذشته طرح جمهوری خواهان برای پایان تعطیلی دولت در سنای آمریکا برای پنجمین بار رای کافی بدست نیاورد و در نتیجه تعطیلی دولت ادامه دارد. در جریان این رای گیری، از پیشنهاد جمهوری خواهان برای تامین بودجه نهادهای فدرال تا تاریخ 21 نوامبر و نسخه مورد نظر دموکرات ها برای افزایش یارانه بخش بهداشت و درمان به علت انقضای آن در پایان سال مالی 2025، حمایت کافی صورت نگرفت.

این در حالی است که یک مقام ارشد کاخ سفید اعلام کرد در صورتی که رئیس جمهور ترامپ تشخیص دهد که مذاکرات با دموکرات ها درباره تعطیلی دولت، مطلقا راه به جایی نمی برد، اخراج های دسته جمعی کارکنان فدرال را آغاز خواهد کرد.

در همین حال، ترامپ در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره زمان آغاز اخراج کارکنان فدرال بدون توضیح دقیقی گفت: این کار همین حالا انجام می شود.

فشارها برای پایان دادن به تعطیلی دولت هفته آینده افزایش می یابد، زمانی که 1/3 میلیون نیروی نظامی آمریکا و دیگر کارکنان نظامی با عدم پرداخت حقوق و مزایا به دلیل نبود بودجه روبرو می شوند.

طبق گزارش آسوشیتدپرس، در طول تعطیلی دولت آمریکا، حقوق نیروهای گارد ملی به‌موقع پرداخت نخواهد شد، درست مانند هزاران کارمند دیگر که کار آنها «ضروری» تلقی می‌شود. تمام اعضای فعال ارتش، از جمله اعضای گارد مستقر، باید سر کار خود باقی بمانند، اما تا زمانی که بودجه دوباره برقرار نشود، حقوقی دریافت نخواهند کرد.

همچنین اداره هوانوردی فدرال آمریکا اعلام کرد مشکلات مربوط به نیروی انسانی کنترل ترافیک هوایی، پروازها در بسیاری از فرودگاه های آمریکا را برای دومین روز متوالی به تاخیر انداخته است.

نشریه پولیتیکو در گزارشی نوشت: با تعطیلی آژانس‌های فدرال و ورود به دومین هفته، نشانه‌های بسیار کمی مبنی بر دستیابی به یک توافق دو حزبی قریب‌الوقوع وجود دارد. برعکس، همه نشانه‌ها حاکی از آن است که رهبران هر دو حزب تنها یکدیگر را سرزنش می‌کنند و تلاش‌ها برای ایجاد مصالحه به کندی پیش می‌رود.

به نوشته این نشریه، در حال حاضر برخی از قانونگذاران آمریکایی به روز 15 اکتبر (23 مهر)، تاریخی که ممکن است اعضای فعال ارتش حقوق بعدی خود را از دست بدهند، به عنوان مهلت واقعی بعدی برای اقدام چشم دوخته‌اند.

اگر آژانس‌ها تا آن زمان بازگشایی نشوند، اکثر کارمندان فدرال اولین حقوق خود را در روز جمعه دریافت نخواهند کرد. اگر کنگره اقدامی نکند، اعضای فعال ارتش هم چهارشنبه آینده حقوق خود را دریافت نخواهند کرد./تسنیم

کلمات کلیدی: دونالد ترامپ
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار