یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

عذرخواهی پوتین از الهام علی‌اف در پی سقوط هواپیمای جمهوری آذربایجان

عذرخواهی پوتین از الهام علی‌اف در پی سقوط هواپیمای جمهوری آذربایجان "ولادیمیر پوتین "رئیس‌جمهور روسیه در دیدار با الهام علی‌اف، همتای آذربایجانی خود، به خاطر سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری جمهوری آذربایجان عذرخواهی کرد و گفت که پدافند هوایی روسیه مسئول این "حادثه غم‌انگیز" بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 09
کد خبر: ۲۹۱۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری آسوشیتدپرس از دوشنبه پایتخت تاجیکستان خبر داد: پوتین این سخنان را در دیدار با الهام علی‌اف، رئیس‌جمهوری جمهوری آذربایجان بیان کرد. هواپیمای مسافربری هواپیمایی آذربایجان ۲۵ دسامبر ۲۰۲۴ (۵ دی ۱۴۰۳)، هنگام پرواز از باکو به گروزنی، پایتخت جمهوری خودمختار چچن روسیه، سقوط کرد. مقام‌های آذربایجانی اعلام کردند که این جت به صورت تصادفی توسط پدافند هوایی روسیه مورد اصابت قرار گرفته و سپس سعی کرده در غرب قزاقستان فرود بیاید که سقوط کرده و ۳۸ نفر از ۶۷ سرنشین آن کشته شدند. آسوشیتد مدعی شد که پوتین از علی‌اف به خاطر آن "حادثه غم‌انگیز" عذرخواهی کرد، اما از پذیرش مسئولیت خودداری کرده است. در همین حال، علی‌اف از مسکو به دلیل تلاش برای "سرپوش گذاشتن" بر این حادثه انتقاد کرد.

به گزارش تارنمای خبری اسپوتنیک هم ، پوتین در این دیدار افزود که روسیه در روز سقوط، مشغول ردیابی ۳ پهپاد اوکراینی بود که از مرز این کشور عبور کرده بودند.

 وی افزود: روسیه مطابق با توافقات موجود، کاملاً با تحقیقات مربوط به سقوط هواپیمای آذربایجانی همکاری می‌کند.

 به گفته رئیس‌جمهوری روسیه، به خدمه هواپیمای مذکور پیشنهاد شده بود که در مخاج قلعه فرود بیایند - اما آنها تصمیم گرفتند به جای آن به فرودگاه از پیش تعیین شده بروند.

 پوتین افزود که علل سقوط این هواپیما پس از تجزیه‌وتحلیل کامل این حادثه مشخص شد.

 وی گفت: روسیه ارزیابی قانونی از اقدامات همه مقامات درگیر در ارتباط با این سقوط را ارائه خواهد داد و تمام اقدامات لازم را برای اطمینان از جبران خسارت مربوط به این فاجعه انجام خواهد داد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار