زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

رئیس جمهور آذربایجان: از ایران بار دیگر تشکر می‌کنم

رئیس جمهور آذربایجان امروز جمعه با بیان اینکه تهران آسمان و مرزهای زمینی خود را برای انتقال سلاح به ارمنستان بسته است، از ایران تقدیر و تشکر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 16
کد خبر: ۶۳۲۶۴

به گزارش راهبرد معاصر،  «الهام علی‌اف»، رئیس جمهور آذربایجان اخبار و شایعات مربوط به ارسال سلاح از ایران به ارمنستان را رد کرد و گفت که باکو در این باره هیچ گونه اطلاعاتی ندارد.

 

او جمعه‌شب در گفت‌وگو با شبکه «ای هابر» ترکیه در پاسخ به سؤالی در باره انتشار تصاویری از انتقال سلاح و مهمات روس و ایرانی به ارمنستان اظهار داشت که «در رابطه با ارسال سلاح از ایران به ارمنستان ما هیچ اطلاعاتی نداریم؛ برعکس [این] می‌توانم بگویم که ایران و گرجستان، آسمان و مرزهای زمینی خود را برای ارسال سلاح به ارمنستان بسته‌اند. لذا ما بار دیگر از دولت ایران و دولت گرجستان از این بابت تشکر می‌کنیم».

 

دستیار نظامی الهام علی‌اف پیشتر نیز از ایران به دلیل حمایت از مردم جمهوری آذربایجان در نخجوان و ایجاد پل برای کمک به این منطقه محاصره شده، تشکر کرده بود.

 

رئیس جمهور آذربایجان با این گفت که انتقال سلاح به ارمنستان از طریق گرجستان به صورت غیر قانونی و قاچاقی و با هواپیماهای غیرنظامی صورت می‌گیرد.

 

الهام علی‌اف در ادامه از اقدام برخی از تجار ارمنی ساکن روسیه برای جذب نیروهای مزدور و اعزام آن‌ها به منطقه قره‌باغ اشغالی جهت مقابله با نیروهای جمهوری آذربایجان انتقاد کرد و گفت که آن‌ها سلاح‌های ضد تانک و ضدهوایی را از طریق این هواپیماها به ارمنستان منتقل می‌کنند.

 

او گفت که از سازمان «سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی» (ایکائو) درخواست رسمی کرده است که در این قضیه ورود و تحقیق کرده و مانع از انتقال سلاح‌هایی شود که به صورت غیرقانونی و از راه قاچاق تهیه و به ارمنستان ارسال شده است.

 

رئیس جمهور آذربایجان همچنین گفت که نهادها و ارگان‌های رسمی روسیه رسما به این کشور گفته‌اند که سلاح و مهمات به ارمنستان ارسال نمی‌شود و این تجار و افراد ثروتمند ارمنی هستند که اقدام به خرید سلاح قاچاق و ارسال آن به ارمنستان می‌کنند.

 

الهام علی اف در مورد آتش‌بس اعلامی که بامداد شنبه هفته جاری با وساطت طرف روسی اعلام شد، گفت که ارمنستان با این آتش‌بس خواستند از فرصت ایجاد شده به مواضع نیروهای جمهوری آذربایجان حمله کرده و شهر گنجه را هدف حملات موشکی قرار دادند.

 

او همچنین گفت که طرف ارمنی خیلی از واقعیت‌های میدانی را قبول ندارد ولی از روی پروپاگاندا مدعی است که هادروت در دست نیروهای ارمنستان است، حال آنکه این شهر آزاد شده است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر