اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

رئیس جمهور آذربایجان: از ایران بار دیگر تشکر می‌کنم

رئیس جمهور آذربایجان: از ایران بار دیگر تشکر می‌کنم رئیس جمهور آذربایجان امروز جمعه با بیان اینکه تهران آسمان و مرزهای زمینی خود را برای انتقال سلاح به ارمنستان بسته است، از ایران تقدیر و تشکر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 16
کد خبر: ۶۳۲۶۴

به گزارش راهبرد معاصر،  «الهام علی‌اف»، رئیس جمهور آذربایجان اخبار و شایعات مربوط به ارسال سلاح از ایران به ارمنستان را رد کرد و گفت که باکو در این باره هیچ گونه اطلاعاتی ندارد.

 

او جمعه‌شب در گفت‌وگو با شبکه «ای هابر» ترکیه در پاسخ به سؤالی در باره انتشار تصاویری از انتقال سلاح و مهمات روس و ایرانی به ارمنستان اظهار داشت که «در رابطه با ارسال سلاح از ایران به ارمنستان ما هیچ اطلاعاتی نداریم؛ برعکس [این] می‌توانم بگویم که ایران و گرجستان، آسمان و مرزهای زمینی خود را برای ارسال سلاح به ارمنستان بسته‌اند. لذا ما بار دیگر از دولت ایران و دولت گرجستان از این بابت تشکر می‌کنیم».

 

دستیار نظامی الهام علی‌اف پیشتر نیز از ایران به دلیل حمایت از مردم جمهوری آذربایجان در نخجوان و ایجاد پل برای کمک به این منطقه محاصره شده، تشکر کرده بود.

 

رئیس جمهور آذربایجان با این گفت که انتقال سلاح به ارمنستان از طریق گرجستان به صورت غیر قانونی و قاچاقی و با هواپیماهای غیرنظامی صورت می‌گیرد.

 

الهام علی‌اف در ادامه از اقدام برخی از تجار ارمنی ساکن روسیه برای جذب نیروهای مزدور و اعزام آن‌ها به منطقه قره‌باغ اشغالی جهت مقابله با نیروهای جمهوری آذربایجان انتقاد کرد و گفت که آن‌ها سلاح‌های ضد تانک و ضدهوایی را از طریق این هواپیماها به ارمنستان منتقل می‌کنند.

 

او گفت که از سازمان «سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی» (ایکائو) درخواست رسمی کرده است که در این قضیه ورود و تحقیق کرده و مانع از انتقال سلاح‌هایی شود که به صورت غیرقانونی و از راه قاچاق تهیه و به ارمنستان ارسال شده است.

 

رئیس جمهور آذربایجان همچنین گفت که نهادها و ارگان‌های رسمی روسیه رسما به این کشور گفته‌اند که سلاح و مهمات به ارمنستان ارسال نمی‌شود و این تجار و افراد ثروتمند ارمنی هستند که اقدام به خرید سلاح قاچاق و ارسال آن به ارمنستان می‌کنند.

 

الهام علی اف در مورد آتش‌بس اعلامی که بامداد شنبه هفته جاری با وساطت طرف روسی اعلام شد، گفت که ارمنستان با این آتش‌بس خواستند از فرصت ایجاد شده به مواضع نیروهای جمهوری آذربایجان حمله کرده و شهر گنجه را هدف حملات موشکی قرار دادند.

 

او همچنین گفت که طرف ارمنی خیلی از واقعیت‌های میدانی را قبول ندارد ولی از روی پروپاگاندا مدعی است که هادروت در دست نیروهای ارمنستان است، حال آنکه این شهر آزاد شده است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار